2777
2789

یه کلمه حرفو چند بار تکرار میکنه مثلا چند بار پشت سر هم میگه بابا رفت یا کی بود 

یکمی هم پرخاشگر شده حالا نمیدونم از پسر خواهر شوهرم یاد گرفته یا خودش پرخاشگره 

ولی هوشش خوبه هم تند شروع کرد به حرف زدن هم زود راه رفت 

جنب وجوشش هم خیلیه همش میخواد بره تو حیاط یا با بچه ها بازی کنه

آرام‌دلی...دفع‌غمی...مرهم‌دردی♡ دنیز‌کوچولوی‌من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مشاور کودک بپرس عزیزم  ارثی عصبی دارید؟ یا محیط خونه تنش و بحث داره؟

یه بچه خواهرشوهر دارم سه سالشه ولی همه بچه هارو میزد گازشون میگرفت جیغ هم میزد  این دختر منم کم از دستش کتک نخورده حالا رفتارش مثل اون شده

یه بچه خواهرشوهر دارم سه سالشه ولی همه بچه هارو میزد گازشون میگرفت جیغ هم میزد  این دختر منم کم ...

بله تاثیر میذاره گلم زیاد نباید بذاری با اون همبازی بشه

هر چه از دوست رسد نیکوست...
بله تاثیر میذاره گلم زیاد نباید بذاری با اون همبازی بشه

کاش میتونستم  ولی متاسفانه همسایع ایم  اینم دائم خونه ماست

کاش میتونستم  ولی متاسفانه همسایع ایم  اینم دائم خونه ماست

هرجور که شده دورش کن ازش، بگو خونه نیسیم، آیفون جواب نده، دخترتو ببر بیرون پیاده روی تا انرژیش تخلیه بشه، متاسفانه داره ازش تقلید میکنه،

احساس میکنن علائم بیش فعالی باشه

بیش فعالی اینطوریه که خیلی شیطونی میکنه، به قول معروف از دیوار راست بالا میره، بعد اگرم تذکر بدی یا به چیزی دیگه سرگرمش کنی دو سه دقیقه ارومه بعد دوباره شروع میکنه

یچیزی هم بگم افسردگی توی بچه ها هم وجود داره و متاسفانه یکی از علائمش بیش فعالیه، و باید حداقل ۱۰ علامت دیگه هم داشته باشه تا بشه تشخیص داد 

من نظر تخصصی تر دادم عزیزم شما میتونی از روانشناس کمک بگیری، نخواستی خودت کتاب بخون یا صوتی گوش بده برا تربیت بچه ها از نوزادی و یک سالگی و اینا همه چی هست

مهمترین چیزم اینکه که محیط خونه اروم باشه و هی بکن نکن نشه بچه، انقدر محیط خونه امن باشه که چیزی بهش اسیب نزنه بخوای بگی دست نزن، بشین پاشو بخور ،فلان کن نکن

الان سن بچه ت داره بال و پر پرواز درمیاره نباید بالاشو بچینی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
هرجور که شده دورش کن ازش، بگو خونه نیسیم، آیفون جواب نده، دخترتو ببر بیرون پیاده روی تا انرژیش تخلیه ...

ممنون گلم 

😊

کاش میتونستم  ولی متاسفانه همسایع ایم  اینم دائم خونه ماست

وای عزیزم خیلی بده الان حساس ترین سن رو بچه ت داره

کتک خوردن رو چیز عادی نبین، خشونته، روی روح و روانش تاثیر میزاره، هروقت میاد خونتون بهش بگو برو خونتون به شوهرت بگو میاد اینجا بچه رو میزنه تا اون جلو خواهرش وایسه

هیچوقت بچه ت رو فدای هیچ کسی نکن، فکرنکن از بچه ت حمایت کنی بده میشی، به درک که خواهرشوهرت بدش بیاد و قطع رابطه کنه، عوضش بچه تو به باد ندادی🙁🙁 چقدر ناراحت شدم از چیزی که گفتی ، لطفا یکاری بکن حیفه بچته گناه داره🙁🙁

هرجور که شده دورش کن ازش، بگو خونه نیسیم، آیفون جواب نده، دخترتو ببر بیرون پیاده روی تا انرژیش تخلیه ...

ایشون راست میگه بچه ها بیشتر از هم سن های خودشون الگو برداری میکنن و بعدم از پدر و مادر 

بچه ها بیشتر چشمشون فعاله تا گوششون، به رفتارها نگاه میکنن