2777
2789

آقا از اونجایی که بنده دیگه بایداقدام کنم برای گواهینامه 

خواهشا بگید چطوری دست فرمون یه آدم اوکی میشه 👩‍🦯و اینکه چطوری کلا پارک دوبل خوب بزنیم و از اینجور مسائل رانندگی که باعث رانندگی خوبه و راهنمایی هایی که بلدین بگین تا منم یاد بگیرم این مرحله رو رد کنم😅🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باید پشت ماشین بشینی تمرین کنی 

تمرین میکنم 

اتفاقا همه میگن دست فرمون خوبی دارم 

🫴😅مسئله اینه که من میخوام خیلی حرفه ای تر رانندگیمو پیش ببرم و حس میکنم تجارب دیگرانم به درد میخوره

پارک دوبل رو ول کنید سعی کنید جاهای شلوغ کتترل کلاج ترمز رو داشنه باشید پارک دوبل ی چیز حسی هست  ...

حسی؟ینی چطور؟

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

تمرین میکنم  اتفاقا همه میگن دست فرمون خوبی دارم  🫴😅مسئله اینه که من میخوام خیلی حرفه ...

میدونم موقع گواهی ثبت نام میکنی ۱۰ جلسه اموزش کامل داره اونجا کامل یادت میدن نگران نباش . چون ماشین فقط با تمرین حرفه ای میشی عملی

اقا هستم . تشکرات فراوان 
حسی؟ینی چطور؟

یعنی اینکه چراغ عقب وسط لچکی افتاد فرمون رو بشکون ب راست و... همش الکیه باید ابعاد ماشینت رو مغزت فیکس بشه و از آینه بغل بفهمی فاصله ات با جدول چقدره 

ی ۱۰والی ۱۵ بار بزنی کاملا ملکه ذهنت میشه

ما خانواده افتاده ای هستیم پدرم از کار ؛مادرم از پا و من از چشمان تو