2777
2789

من pCO هستم و مجرد و درمانش هرچه تحقیق کردم‌فقط اصلاح سبک زندگی هستش و راه غلطیه داروی هورمونی فقط اسیب ب بدن داره...

یه مدت طبق رژیم دکترم پیش میرفتم توی روند درمانم خیلی کمک کننده بود یعنی خودم حس میکردم دارم بهتر میشم اما چون همه چیزو با مصلحش میخوردم و گرمیجات زیاد مصرف میکردم... قشنگ داشتم ب جنون میرسیدم 😅 ومن چند ماهه رهاش کردم فقط بخاطر این موضوعات واقعا موندم چیکار کنم خیلی ناراحتم رهاش کردم میترسم بدتر بشم ازونطرفم خیلی ازار دهنده شده بود برام...

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

چی هست؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره  چرا انقد نگرانشی مگه اذیتت میکنه؟ از نظر جسمی میگم

جسمی ک اوکیم اتفاقا خیلی تاتیرات مثبت داشت جتی اگ ادامه میدادم مطمئنا الان خوب شده بودم ولی چون طبعم گرمه قابل تحمل نبود بیشتر ازین برام...

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

به نظرم اصلاح سبک تنها ددست نیست

چون تو مجبور میشی همیشه یه قوانین خاصی رو هر روز تکرار کنی توو عذا خوردن و این جالب نیست 

در حقیقت کلا همیشه باید یه طورایی توو یه حالت هایی رژیم باشی و این مغزت رو بعد یه مدت اذیت میکنه و قطعا ولش میکنی

و اینکه بگن سعی کن زیاد گرمیجات بخوری هم خودش قطعا به کبد و کلیه و پوست و اینا خیلی اسیب میزنه 

برا همین من میگم اصلاح سبک و دارو در کنار  هم

من اونو نمیگم دختر  Pco رو میگم  مگ اذیتت می‌کنه ؟ منم متاسفانه اینطورم و فقط مدت زمانه ...

اذیت خاصی نه راستش ولی خب نمیشه بیخیال بود چون یکی از عوامل نازایی هستش و نمیخام در اینده برام مشکل ساز بشه

اذیت خاصی نه راستش ولی خب نمیشه بیخیال بود چون یکی از عوامل نازایی هستش و نمیخام در اینده برام مشکل ...

اره ولی خیلیا هستن با همین بیماری باردار شدن فکر نمیکنم مشکلی باشه زیاد حساس نشو

اره منم از ۱۸سالی pcoبودم.من قرص میخوردم اگه نمیخوردم صورتم پر جوش میشد.من چندین جا رفتم دکتر همشون گفتن دارو بخوری بهتره تا اینکه دیر ب دیر پریود بشی.این روند ادامه داره تا زمانی ک من بخوام بچه دار بشم اونوقت داروها عوض میشه

اره منم از ۱۸سالی pcoبودم.من قرص میخوردم اگه نمیخوردم صورتم پر جوش میشد.من چندین جا رفتم دکتر همشون ...

اصلا دارو نخور راهکارش فقط اصلاح سبک هستش عزیزم تو هنوز سنی نداری بدن خودتو نابود نکن

به نظرم اصلاح سبک تنها ددست نیست چون تو مجبور میشی همیشه یه قوانین خاصی رو هر روز تکرار کنی توو عذا ...

برای من بلحاظ رعایت رژیم اصلا ازار دهنده نبود اتفاقا خیلی اراده قوی دارم و ثابت میمونم فقط اون مشکلی ک گفتم باعث شد ادامه ندم ب اون صورت