2777
2789

مشکلم اینکه من توی خونه خیلی تحت فشارم نگین تحمل کن مثل جهنمه

مشکلم اینکه من چنتا خواستگار داشتم شاید با سی نفر حرف زدم اما خوشم نیومد 

آخه چه جوری با نفرت با یکی ازدواج کنم که حتی بدم میاد ببوسمش

این دنیا همه جوره برای من جهنم شده نه میتونم ازدواج نکنم نه میتونم بکنم شاید اگه بمیرم اونور جهنمی نباشه تموم شه همه چی

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

این مشکل نیست که .

ادم چندین خواستگار داره  ولی همه رو رد میکنه‌چون خوشش نمیاد .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر ازدواج خودتو بکشی ؟؟؟؟مدل جدیده؟؟؟

میگه که توخونشون فشار روشه! کسی واسه ازدواج خودکشی نمیکنه... حتما خانوادش اذیتش میکنن از نظر روانی

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
بخاطر ازدواج خودتو بکشی ؟؟؟؟مدل جدیده؟؟؟

ولی من یه دوست صمیمی داشتم از من ۶ سال بزرگتر بود و بخاطر همین ازدواج نکردن و تنهایی در سن ۳۶ سالگی خودکشی کرد 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
میفهمم خب خوندم  این راهشه بنظرت چون ازدواج مناسبی پیش نمیاد خودشو بکشه؟

😥چی بگم بخدا... ادم باید تحمل کنه وصبورباشه و  گرنه هرکی ی جوری مشکل تو زندگیش داره.. همه ی ما به نحوی مشکل داریم

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏