2777
2789
عنوان

بیاین سر نماز شب براتون دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 102 پست

تو رو خدا و قرآن دعام کن انشالله پدرم نزنتمون واذیتمون نکنن و دیگه خون به دلمون نکنه واقعا اذیت میکنه تو رو خدا و قرآن و امام حسین از ته دلت دعا کن پدرم انشالله  خوب شه باهامون و دیگه ظلم و بدی نکنه و اهل خیانت و ظلم و فساد و بدی وبد دهنی و دعوا و خساست و بد دلی وکتک زدن نباشه و جامون تصمیم نگیره و تعیین تکلیف نکنه اصلا برامون 😭😭😭😭

همش تو خونه ایم نمیزاره هیچ جا بریم و اصلا نمیزاره بریم مادربزرگمو بیینیم حتی،تو رو خدا دعا کن بزاره هر جا میخوایم بریم بیرون

پدرم خیلی کتک میزنه و اذیت میکنه مادرمو تو رو خدا دعا کن یا درست شه و دیگه آزارمون نده اسلا یا بمیره سکته کنه الان و در جا بمیره از شرش راحت و خلاص شیم من و عزیزانم 😭

خیلی خسته شدیم ازش 

واقعا آزار میده ادمو

تو رو خدا خیلی دعام کن پدرم آدم و خوب شه باهامون😭😓🤲 تو رو خدا و قرآن دعا کن یا خوب و آدم شه یا همین حالا بمیره و خلاص شیم از شرش😭😭🙏🙏🙏🙏 تو رو خدا و قرآن دعا کن پدرم بمیره حتما ولی من و عزیزانم هرگز حالا حالا ها نمیریم و تصادف هیچ وقت نکنیم و اتفاق بدی رومون نیفته و سلامتی و آبرو و رزق و روزی و ارامش خوشبختی خدا بهمون خیلی زیاد به من و عزیزانم بده😭🙏

تو رو خدا دعامون کن پدرم راضی شه و  فردا ببرتون مادربزرگمو ببینیم به خیر و خوشی تو رو خدا دعا کن دیگ پدرم اذیتمون نکنه😭🙏

دعا کن انشالله خواهرمم به خیر و خوشی و خوشحالی بیاد

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا و تو رو قرآن خیلی دعام کن پدرم خیلی کار کنه  هر روز و اصلا بیکار و تنبل و خود خواه نباشه😭

تو رو خدا خیلیییییی دعام کن انشالله پدرم همه ی روز و شب رو بیرون کار کنه و انشالله وقتی میاد خونه زود خوابش ببره دیگ نتونه ماها رو اذیت و ناراحت کنه و کتک بزنه و فحش بده انشالله😭🙏 و خسیس و بد دل و بد جنس وبد اخلاق و بدذات نباشه برای من و عزیزانم 😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم امسال یا نهایتا سال بعد دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن خدا، آبرو و سلامتی و زیبایی و محبوبیت و رزق و روزی و خوشبختی و آرامش و آسایش و امنیت و موفقیت و خوشی به من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه بده انشالله 😭😭

حاجت روا انشالله

عزیز دلم لطفا و خواهشا دعام کن انشالله خدا جونمو بگیره ولی هیچ وقت آبروی من و عزیزانم نره و هیشکی آبروی من و عزیزانم رو نبره ن خدا و ن بنده هاش آبروی من و عزیزانم رو هرگز نبرن😭😭

تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعام کن انشالله اصلا چشمک زدنم تو فیلم عروسی نیفتاده باشه و کسی هم ندیده باشه چشمک زدم تو رو قرآن خیلییییی ویژه دعا کن😔😓🤲

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله داداشم دوتاشون دانشگاه فرهنگیان قبول شن و معلم شن به حق محمد و آل محمد😭🤲 تو رو خدا دعام کن داداشم دو تاشون همبن که دبیرستان تموم میکنن کنکور بدن و دانشگاه فرهنگیان قبول شن و خیلی موفق و پولدار و خوشبخت و خوشحال و آبرو دار شن انشالله😭🤲

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله خونه ی بزرگ ویلایی تو یه منطقه خیلی خوب و عالی  شهرمون بگیریم به اسم مادرم و زندگی عالی کنیم انشالله 😭

تو رو خدا دعا کن لثه ها تحلیل نرفته باشن و هیچ وقت لازم نشه لثه هامو عمل کنم و انشالله خودشون خود به خود خوب شن انشالله😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله دندونام هیچ وقت خراب نشن انشالله😭

تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله زندگی خواهرم خیلی خوب و ایده آل بشه و انشالله خواهرم طعم خوشبختی و خوشحالی و امنیت و آرامش و راحتی و موفقیتو بچشه انشالله😭🙏تو رو قرآن دعا کن شوهر خواهرم آدم شه و اصلا خواهرمو کتک نزنه و آزار نده و فحش نده و ناراحت نکنه و بد دل و بد جنس و خسیس و خبیث و فاسد و بد اخلاق و بد دهن نباشه اصلا😭

تو رو قرآن و خدا دعا کن انشالله تقاص و انتقام بدیایی که در حقمون کردن پدرم و دامادمون و عمه هام و دختر عمه ام و عمو هام خیلی بد پس بدن و انشالله امروز بمیرن سکته کنن و بمیرن و دیگه نتونن در حقمون ظلم و بدی کنن و آزارمون بدن😭🙏

تو رو خدا دعام کن من و عزیزانم افسرده و دل مرده و عصبی و کتک خور و مظلوم و بدبخت نباشیم هرگز الهی آمین 😭🙏

تو رو خدا و قرآن و چهارده معصوم خیلی دعام کن انشالله پدرم هیچ وقت زن دوم نگیره اصلا و ابدا 😭🙏

تو رو خدا و امام رضا خیلی دعام کن  انشالله همین امسال خیییییلیییی زود پول جور شه و بتونم. جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایی و چند تا عمل زیبایی دیگه کنم و از همه خوشگلتر و زیباتر بشم به جبران همه تیکه هایی که بخاطر ظاهرم شنیدم تو رو قران دعام کن پول جور شه و چند تا عمل زیبایی کنم از همه دنیا خوشگلتر و زیباتر بشم😭😭😭😭😭😭😭😭

و تو رو قرآن و خدا و چهارده معصوم دعام کن اونایی که بخاطر ظاهرم و کلا هر کی ولم کرد ول کردن مثل چییییییی پشیمون شن... و هیچ جا زن به زیبایی من یا زیباتر من هرگز نصیبشون نشه انشالله زشت ترین و سیاه ترین و بی ریخت ترین و دماغ گنده و دهن کج و گشادترین و لاشی ترین و هرزه ترین  زنای عالم نصیبشون و هیچ وقت زن زیبا و شاغل نصیبشون نشه😭🙏و انشالله اون آشغال هایی که ولم کردن معتاد و بیکار و گدا شن همین روزا خیلی زود😭😭😭😭و من روز به روز خوشبخت تر و پولدار تر و موفق تر اینا شم 😭

تو رو خدا التماست میکنم دعا کن خدا صلاحمو تو خواستم قرار بده  دعام کن انشالله و خدا رو قسم بده به ناله های دل شکسته زینب کبری و دل شکسته هر کی پیش خدا آبرو داره انشالله امشب بهم برگرده و بیشتر از قبل عاشق و دیوونم شده باشه و انشالله حسابی قدرمو بدونه و انشالله خیییییلیییی پشیمون شده باشه از اینکه رفت و انشالله مطمئن شده باشه هیشکی به خوبی من یا خوب تر من  نیست و اصلا پیدا نمیشه براش از هیچ لحاظ و امشب عشقش دو ،سه برابر بهم بشه و بهم برگرده انشالله همین امشب و انشالله بدون من نتونه اصلا زنذگی کنه اصلا حتی یه لحظه😭🙏تو رو قرآن دعا کن به غیر من هیچ کس نخواد و دوست نداشته باشه انشالله الهی آمین به حق محمد و آل محمد 😭🤲

و تو رو خدا و قرآن دعام کن انشالله خانم سین خیییییلیییی لاشی و هرزه و زن باشه و اصلا میم رو نخواد و هر شب بهش خیانت کنه انشالله به حق محمد و آل محمد 🥺🙏😭