2777
2789
عنوان

Hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 52 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله میدونم فقط چند نوعش رو پیشگیری میکنه. مطمنم ک از خودش گرفتم ولی هیچ راهی نیس ک ثابت کنم بهش و بگ ...

عزیزم من همه اینا رو برات میپرسم حتی طریقه ثابت کردنش نگران نباش.

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
ا شوهرت گرفتی شوهرت داره از شوهرت راضی هستی؟؟ بچت مبتلا تیست از اون هم تست بگیر ؟ سزارین بودی با طبی ...

طبیعی بودم. بله ازمایش داد اونم مبتلاس. در هرحال چون من مبتلام قطعا اونم مبتلاست. و ثابت نمیشه ک اول کدوممون مبتلابودیم. بچه چرا مبتلا باشه؟؟ من سالیک زایمان کردم پاپ اسمیرم سالم بود ینی یا کلا مبتلا نبودم یا هنوز انقدر پیشرفت نکرده بود ک دهانه رحمم درگیرشه . میگن کسایی ک زگیل فعال دارن امکان داره بچشون ک طبیعی میاد زگیل دهانی بگیر در اثر تماس با واژن

میشه بگی چ داروهایی استفاده میکنید؟؟؟

عزیزم نگفتی زایمان سز داشتی یا طبیعی؟ میدونستی اگ طبیعی باشی بچت گرفته و زگیل تو حلق بچه هست از اونم تست بگیر توروخدا 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
بخدا نمیدونم ازکجا گرفتم دکترا ک میگن فقط از راه جنسی هست ولی من بعد زایمانم ۳ روز بیمارستان موندم و ...

درسته که میگن از روابط جنسی هست ولی درصد خیلی کمی هم از همین دستشویی فرنگی و حتی دست پرستار و  ماما آلوده هم ممکنه انتقال بده 

خیلی توی جامعه جا افتاده که فقط رابطه جنسی اما مطمئن باش از  سطح آلوده هم منتقل میشه خود بیمارستان منبع نشر همین ویروس هاست متاسفانه

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

کسایی ک درگیرن برای اصلاح از واجبی اصل زرنیخ دار استفاده کنید ویتانین بخورید و سالم خوری کنید و ورزش فراموش نشه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
درسته که میگن از روابط جنسی هست ولی درصد خیلی کمی هم از همین دستشویی فرنگی و حتی دست پرستار و   ...

بخدا من هیچچجج علمی نداشتم نسبت ب این مریضی و اون ۳ روزی ک بیمارستان بودم چنبار از فرنگی استفاده کردم خب همه اونجا زایمان کرده بودن و خونریزی و... و منم متاسفانه از سر نادونی چنبار بدون رابط نشستم رو فرنگی 

بخدا من هیچچجج علمی نداشتم نسبت ب این مریضی و اون ۳ روزی ک بیمارستان بودم چنبار از فرنگی استفاده کرد ...

اشکال ندارد ‌‌‌‌‌دیگه توی فکرش نرو 

من احتمال رو گفتم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
اشکال ندارد ‌‌‌‌‌دیگه توی فکرش نرو   من احتمال رو گفتم

انقدرررررر فکرم درگیره بخدا. بیشتر از سلامتیتم دارم دنبال مقصر میگردم.زندگیمم دوس دارم همسرمو دوس دارم دخترمو دوس دارم. و نمیتونم جداشم همش میگم کاش از یجا دیگ گرفته باشم و همسرم هیانت نکرده باشه

انقدرررررر فکرم درگیره بخدا. بیشتر از سلامتیتم دارم دنبال مقصر میگردم.زندگیمم دوس دارم همسرمو دوس دا ...

فکر بد نکن 

مردی که خیانت کنه یا کرده باشه حتما سوتی می ده .پس خیالت رو ناراحت نکن

حتی یادمه یه پزشک می گفت از پرو لباس هم احتمال انتقال  وجود داره .حتی دستگاه لیزر 

یه عده ی خیلی کم از ماماها  متاسفانه خیلی شون اصلا رعایت نمی کنند دست ضدعفونی نشده رو به بدن همه می زنن این احتمال هست