2777
2789
عنوان

Hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 52 پست
فکر بد نکن  مردی که خیانت کنه یا کرده باشه حتما سوتی می ده .پس خیالت رو ناراحت نکن حتی یادمه ...

چی بگم بخدا هرکی یچیزی میگه‌. من چنتا دکار رفتم یسری میگن فقط جنسی یسری میگن از فرنگی و .... هم هست

درسته که میگن از روابط جنسی هست ولی درصد خیلی کمی هم از همین دستشویی فرنگی و حتی دست پرستار و   ...

نه عزیزم پاپیلوما ویروس فقط جنسی هست متاسفانه اگ رابطه دهانی باشه زگیل تو حنجره و حلق هست و سرطان حنجره میشه اگ واژینال باشه سرطان گردن رحم

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدرررررر فکرم درگیره بخدا. بیشتر از سلامتیتم دارم دنبال مقصر میگردم.زندگیمم دوس دارم همسرمو دوس دا ...

اصلا ب این چیزا فک نکن دنبال درمان خودت باش 

طبیعی بودم. بله ازمایش داد اونم مبتلاس. در هرحال چون من مبتلام قطعا اونم مبتلاست. و ثابت نمیشه ک اول ...

عزیزم من نمیخوام نگرانت کنم ولی بچت احتمال مثبت بودنش هست حتما برای اینکه خیالت راحت باشه ببرش دکتر و اینم بهت بگم بچه زگیل نمیزنه تو حنجره نو گلوش زگیل میزنه ک دیده نمیشه و بعد جلو نفسش بسته میشه توروخدا ببرش

عزیزم من نمیخوام نگرانت کنم ولی بچت احتمال مثبت بودنش هست حتما برای اینکه خیالت راحت باشه ببرش دکتر ...

بخدا از دکترم پرسیدم‌گف نه چون اونموقع سالم بودی نگرفته بچت. رو دهانه رحمم چیزی نبوده اون موقع. ولی حتما بازم میپرسم از دکترجدیدم