2777
2789
منظور از ۵ تومن ۵ میلیارده؟

پ ن پ ۵میلیون سرمایه داره😂😂😂 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

۲۷ انشاالله که وضعشون خوب باشه من حسادت نمیکنم فقط واسه خودم نگران شدم.من همش میگفتم اخلاق اخلاق ...

از من به تو نصیحت که اصلاااااا تو نی نی سایت به کسی اعتماد نکن

فضای خیلی دارکیه من با کاربراش حرف زدم میدونم

خیلی سمه😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که حقوقش شاهانه اس ولی بازم کم میارن معلومه روزیشون برکت نداره 

وگرنه ما با همون حقوق 16 میلیون خیلیم خوب زندگی میکنیم تو به حرفای اینجا کاری نداشته باش عزیزم ببین شوهرت عرضه و جنمشو داره که زندگی خوبی واسه جفتتون بسازه یا نه

چون این خصلت خیلی مهم تر از پولداریه

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   
۲۷ انشاالله که وضعشون خوب باشه من حسادت نمیکنم فقط واسه خودم نگران شدم.من همش میگفتم اخلاق اخلاق ...

الانم کار درستی کردی کم و زیاد زندگی میگذره ولی اخلاق مهمه  میخوای باهاش یه عمر زندگی کنی 

همه ی زندگیم ...بچه هام... 
خدا شاهده فکر کردم همون ۵ میلیونه😐😂 من هنوز آپدیت نشدم😂

😂😂

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ینی بنظرتون اگه خودت طرف بچه خانواده پولدار نباشه ولی تلاش کنه می‌تونه درست کنه؟؟🥲

شوهر من که کرد بدون هیچ حمایتی البته ما 97ازدواج کردیم.الان نمیدونم خیلی وضعیت بد شده. ولی خیلی سختی کشیدیم بیشتر شوهرم. فکر کن بعد این همه سال من تازه دارم از شوهرم پول میگیرم که یه دست لباس کامل بگیرم .قبلا خودم کار میکردم

زندگی بالا و پایین زیاد داره نمیشه گفت چیزی گفت یه زمان یکی از آشناها درآمد سه سال قبل پنجاه ملیون بود ولی الان زیر ده خلاصه یا درایت هم میسچشه خیلی چیزا رو ساخت هیچ وقت زندگی خودت یا درآمد با کسی مقایسه نکن هیچ کس از فرداش خبر ندارن زحمت بکش تلاش کن در کنارش هم پس‌انداز 

خدا شاهده فکر کردم همون ۵ میلیونه😐😂 من هنوز آپدیت نشدم😂

منم فكر كردم  پنج ميليون ميگه گفتم خدايا پنج مليون كه خرج چند روزه چرا ميگه سرمايه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر