2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت خیلی سخته.اگر فکر می‌کنی دراون حدآدم خوبی نیست یا دوسش نداری نمیتونی تحمل کنی بی پولیاشو زنش نشو. من خودم با شوهرم ازوداج کردم دانشجو بود خانواده پولدارهم نداشت شوهرم از زیر صفر شروع کرد خیلی سختی کشیدم ولی چون آذم خوبی بود و همونی بود که میخواستم باهاش ازدواج کنم باهاش موندم و الان خداروشکر همه چی خوبه خیلی شوهرم تلاش کرد 

چندسالشه؟ نی نی سایتیا ۸۰ درصدشون دروغ میگن تو زندگی واقعی گدا گشنه ان میان اینجا از ارزوهاشون حرف ...

۲۷

انشاالله که وضعشون خوب باشه

من حسادت نمیکنم

فقط واسه خودم نگران شدم.من همش میگفتم اخلاق اخلاق اصلا واسم حقوق مهم نبود

خیلی هم زرنگی کردی با بقیه کاری نداشته باش اکثرا به چشم‌معامله به ازدواج نگا میکنن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

حتما پیگیری کن که شغل پیدا کنه. اینجا ببخشید چرت و پرت زیاد میگن. ما تو تهران ۴ نفریم تازه ی نفرمون اتیسمه که خرجشون زیاده. با درآمدهایی میگن قبول نمیکنم که حقوق ما از اون کمتره. فکر کنم قپی میدن

مهم باطن زندگیه ،ظاهرزندگیتو بادیگران مقایسه نکن ....

همین الان هم همسرت خونه و ماشین داره ک یک هیچ از بقیه جلو هستش ، بعدم ک بیاد خدابزرگه ی شغل مناسب پیدامیکنه ....هدف ی زندگی ارامشه ، خداروشکر شما داری 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
سخت خیلی سخته.اگر فکر می‌کنی دراون حدآدم خوبی نیست یا دوسش نداری نمیتونی تحمل کنی بی پولیاشو زنش نشو ...

ینی بنظرتون اگه خودت طرف بچه خانواده پولدار نباشه ولی تلاش کنه می‌تونه درست کنه؟؟🥲