2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خیلی شرایطش خوبه بعضیا شوهرشون شغل داره خونه ندارن منم میبودم باهاش ازدواج می کردم به حرف بقیه زندگیتو خراب نکن

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️

ب حرفهاي اينجا توجه نكن بعضيام دروغ زياد ميگن

تو ديگه انتخابت رو كردي حتما سنش كمه ك سربازه

اينكه طرف چقد دارايي داره مهم نيست اينكه بتونه چقد دربياره و چطور خرجش كنه مهم تره

اينجا بعضيا فكر ميكنن همه چيز وظيفه شوهر هست و يكي بايد اينا رو بگيره از خداش باشه ك بله گفتن..  زندگي مشترك اسمش مشخصه قرار نيست يكي ببره يكي ببازه يكي تلاش كنه يكي پاش بندازه روي پاش.. كسي ك فكرش اين هست مجبور نيست ازدواج كنه 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

من که به سرمایه و اینچیزا ندارم کی راست میگه کی دورغ اگر ما ندیدیم  و دور و برمون از اینچیزا نبوده قرار بر دورغ دیگران هم نیست 

ولی مردی که لیسانس داره و سربازیش هم رفته حوالی ۲۶ سال هست 

حالا این آدم قراره بیکار بمونه و شما نون آور خونه باشی یا نه بخاطر درس و سربازی فرصت کار کردن نداشته !!!!

چون خیلی مهمه مرد جنم کار داشته باشه 

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

خب شما حتما روی مسائل غیر مالی سرمایه گذاری کرده ای 

وگرنه بنده درک نمیکنم چطوری ارث رو درامد دونستید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

تک فرزنده دیگه مغازه و زمینم ارث میگیره بعد سربازی عرضه داشته باشه سروسمون میده و درآمد خوبیم در میاره نگران نباش الان سرباز خو حق داره درآمدی هم نداشته باشه و...نگران نباش

مادر و خواهر نداره بهترین پوئنه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
۲۷ انشاالله که وضعشون خوب باشه من حسادت نمیکنم فقط واسه خودم نگران شدم.من همش میگفتم اخلاق اخلاق ...

ببین عزیزم به حرف کسی توجه نکن اولین چیز و مهم ترین چیز خانواده و تربیت خانوادگی هست بعدش حقوق ‌و وضعش هم که اونجور که گفتید عالیه بنظرم و در آخر اخلاق کع اونم گفتید اوکیه به حرف اینجا زندگیتو نابود نکن خوشبخت بشی

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

کلا به نظر من الان درآمد مطلوب برای یه زندگی دارای رفاه نسبی ماهی بالای پنجاه میلیونه توی تهران 

حالا شما که اجاره خونه نمی‌دید

و همسرتون سربازه و طبیعیه درآمدش کم باشه

اما بدون شغل هم درست نیست

مرد میلیاردر هم باشه بازم باید کار کنه 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

جوری به میلیارد میگن تومن که انگار پول خورده 

به خدا واقعا پول خورده وقتی یه خونه نقلی چندسال ساخت ۳میلیارد پولش باشه همین میشه 

پولمون به شدت بی ارزشه. دیگه کسی که میلیاردم هست جز پولدارا نیست

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

۲۷ انشاالله که وضعشون خوب باشه من حسادت نمیکنم فقط واسه خودم نگران شدم.من همش میگفتم اخلاق اخلاق ...

راستش منم موقع عقدشوهرم شغل نداشت البته سرمایش دوواحدخونه بود.بعدش استخدام یه اداره دولتی شدمام ذوق کردیم بعددیدنمیصرفه شغل خودشوراه انداخت ازاون شغلش استعفاداد.بعدیه عالمه ماشین خریدوفروخت.خلاصه که همه یکی نیستن.شایدیکی همون تاآخرش بدون شغل بمونه

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍