2777
2789
عنوان

بچها شوهرم میگه بچه دنیای اومد بزارش تو بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 19466 بازدید | 294 پست
اینم عربه مامانش عرب باباشم عرب مامانش تعریف میکرد میگفت وقتی بارداری بودم بچم دختر بود و خواهرشوهر ...

یا خدا 😭😭😭😭😭 پس هنوز تو عصر جاهلیت موندن...البته اسی متاسفانه تو این مملکت خیلیا این طرز فکر رو دارند فقط به رو نمیارن خدا از دلشون خبر داره...ولی من میگم اگه طرف پسر دار شد خدا کنه یه آدم تربیت کنه نه یه موجودی که حتی اسم حیوون هم براش زیاده...والا حیو‌ونا بچه هاشونو دست چین نمیکنن که آدما میکنن

مگه من گفتم بیا الان بگیر گفتم در ارتباط باشیم تا خدا چی بخاد شاید دیدی نظر باباش عوض شد

ایشالله که عوض میشه 

عوض هم نشه هم شما و هم اون پدر مسئولی در قبالش

هر چند کاش قبل از بارداری به این مسائل فکر می کردید ! 

چقدر مادر بی فکر و بی مسئولیتی هستید ! 

حتی حیوانات هم نسبت به بچه شون‌ تعهد و مسئولیت دارن ، تو دوران جنینی به فکر فروش و واگذاری به این و اون تو مجازی و جا گذاشتنش تو بیمارستان نیستن ! 

لطفاً یکم به غیرت زنانه و مادرانت بر بخوره با دیدن کامنت من ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سر چنین مردهایی.  @ملوسکتونم1   @جان_و_جهانم   @دردونمه   @نون ...

غلط کرده 😒😒😒😒😒😑😑😑

من باشم روز بعد زایمان دادگاه خانواده برای تنظیم دادخواست طلاقم 😒

این شوهرا رو خدایی از کجا پیدا میکنن

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

همین دختره که دلسوزه و گرنه من هرچی پسر دیدم رفته پی زندگی خودش و دختر مونده کنار پدر مادر 

والا یکی از دوستام میگفت که پدرش فقط یه دختر داره که همین دوست منه عموی دومش دوتا دختر داشت که تا آخرین لحظه زندگیش مثل پروانه این دخترا دورش بودن عمو آخری ۹ تا پسر داره الان که پیر شده یکی نیست یه لیوان آب دستش بده

درخواست بهت دادم  الان ۱۷ هفته   فعلا باهم در ارتباط باشیم خدا میدونه اومدیو موقع دنیای ...

اینکارو نکن . تو مادرشی ، اون بچه بجز تو پناهی نداره . خودت بررگش کن. از کجا معلوم دوباره دختر حامله نشی ...

واقعا به نظرتون یه همچین نر نفهمی این چیزا رو میفهمه این آدم فقط باید بمیره تا خانوادش راحت بشن  ...

حق میگی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

ناراحت نشی ولی چطور میتونی از همچین شوهری حامله بشی؟؟؟؟

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

اسی من تمام این ها رو گذروندم حتی تا چهار سالگی براش نگرفت شناسنامه .اما الان میگه خدا یکی دخترم یکی .اومد در اتاق زایشگاه گفت نیاریش دختره رو ها من نمیخوامش تا چهل روز حتی حرف نمی‌زد باهام بعد چهل روز یواشکی می‌رفت دور دخترم بوسش میکرد .تا الان میگه تمام دارو ندارم این دختره میگه 10تا پسر بیاری یه تار مو دخترمو به اونا نمی‌دن 😅

یکی از فامیلای ماهم اینجور بود زنه رو دق داد سر بارداری بیچاره کارش همش گریه بود بچه اش که به دنیا اومد مرده خودش و میکشه واسش یعنی بیشتر از اون یکیا دوسش داره انقد لوسش کرده و دوسش داره که نگوووووو ، بزار شوهرت بچه اش رو ببینه ی بغلش کنه مهرش میشینه به دلش دیوونش میشه 

درخاست مطلقا ممنوع 
البته خوب و بد همه جا هست، ما هم عربیم،هرگز به دختر اه اه نکردن، اینو‌گفتم کسی نیاد به عرب توهین ک ...

ای خواهر این تفکرات جاهلی همه جا هست فارس و عرب و کرد و ترک و لر هم نداره 

والا مامان من واسه همه منو خواهر برادرام خودش تنها رفت شناسنامه گرفت اصلا شوهرت حتما نباید بره که خودت برو بگیر 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
اینو لطفا بهش بگو خانما کروموزوم ایکس ندارن این مرده که میتونه پسردار شه پس چرت نگه غلطیه که کرد ...

البته خانوما کروموزوم Y ندارن👌🏻 آخه آدمی که همچین حرفی نمیزنه استدلال علمی تو کتش میره؟ نمی‌دونم پادشاه کدوم مملکتن خان کدوم طایفه ان که اصرار دارن نسلشون ادامه پیدا کنه . حالم بهم میخوره بخدا

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️