2777
2789
عنوان

بچها شوهرم میگه بچه دنیای اومد بزارش تو بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 19453 بازدید | 294 پست
اگه واقعا نمیخوانش بگیر بزرگش کن ثواب میکنی بخدا اینجور پدری پس فردا یه بچه افسرده تک سری خور بی عزت ...

من باهاش در ارتباطم

ازصمیم قلبم ازخدا میخام ک مهر بچه ب دل پدرش بیفته با پدر مادر خودش و بامحبو اونا بررگ بشع

پیگیرم پیدا کنم خانواده مستعد مناسب و بی فرزندرو

اگر پیدا نکنم این دسته گلو مث دسته گلای خودم بزرگ میکنم صاحب سه دختر میشم

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

تاپیکو ببند دختر خوب

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم دختر دوست نداره تو بارداری میگفت نمیخوامتون برو بنداز ولی من دنیاش اوردم الان ۶ سالشه بازم ...

دقیقا به منم میگه تو خودت چی هستی که دخترت بشه تو خودت خیلی خوبی 

همسده امام رضایوم😍
اسی من تمام این ها رو گذروندم حتی تا چهار سالگی براش نگرفت شناسنامه .اما الان میگه خدا یکی دخترم یکی ...

انشالله شوهر منم همینطور بشه

خیلی قلب ادم اتیش میگیره وقتی این رفتارارو میبینه

همسده امام رضایوم😍