همش میگفت دلم آیفون میخواد، منم گفتم باشه نصف من طلا بدم نصف قسطی بده، ولی رفتیم هم اپل واچ برداشت، هم ایر پاد، فقط ۳ ملیون شارژرش شد، خیلی استرس دارم قسط هاش ماهی ۱۰ ملیون، نمیدونستم اینجوری میشه کلی قسط دیگ هم داریم، کار اشتباهی کردم؟
اشتباه کردی طلا فروختی برا خواسته ونه برا نیاز بعد قسط زیاد ارامش کسی رو بهم میزنه یه جوری قسط بردار که دخل وخرج باهم بخونه ارزش نداره زیاد قسطی چیز برداری از خواب وخوراکت بزنی
من فقط توی نینی سایت این میزان عشق به طلا رودرک کردم😂 خودم سر و وضع و وسایل و تکنولوژیم خیلی برام ...
منم مثل شما فکر میکنم اهمیتی به طلا نمیدم و درسته ایفون هم ارزشمنده مثل طلا و خودمم ایفون دارم و حاضر نیستم گوشی دیگه ای دستم بگیرم ولیییییییی آدم اندازه گلیمش پاش رو دراز میکنه ! وقتی نداره چرا باید بره قسطی بخره که بعد تو فشار باشن ؟ از طرفی مشخصه شوهرش درک نداره و جوگیره که با این وضع یهو اپل واچ و ایرپاد هم خریده ! باز اینا به کنار استارتر اگر طلا فروخته بود واسه خودش ایفون خریده بود میگفتم کار خوبی کردی ولی فروخته بخاطر شوهرش !!!!
مادر من زرنگ تا مادرش زنده بود طلاهاش گذاشته بود پیش اون بابامم جرات نداشت بگه بهش طلاهات بفروش و تو عمرش طلایی نفروخت مادرم و الان ۶۵ سالش و میلیاردی طلا داره آمارشون ندارم ولی میخواد بده داداش اشغالم ببره عوض کن واسه زنی که میخواد بگیره درصورتی که داداش اشغالم خودش چندتاخونه داره و ماهی ۱۵۰ هم درامد و ارث مامانمم برده و میلیاردی هم پول از بابام برده خونه خریده خداازش نگذره از مادرمم نگذره که انقد پسر دوست 😒😒😒
اون طلاها سرمایتون بود فقط باید برای خرید خونه یا ماشین میفروختید نه گوشی که چند سال دیگه مدل بالاترش ممیاد و این قیمتش کمتر میشع ....داداش من داره خونشو میسازه کلی بدهی داره ولی زنش حتی یک گرم طلا هم نمیفروشه بده به شوهرش ...شما زیادی خوش قلبی