2777
2789
عنوان

طلامو دادم شوهرم آیفون ۱۵ خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 8667 بازدید | 222 پست

اشتباه کردی طلا فروختی برا خواسته ونه برا نیاز بعد قسط زیاد ارامش کسی رو بهم میزنه یه جوری قسط بردار که دخل وخرج باهم بخونه ارزش نداره زیاد قسطی چیز برداری از خواب وخوراکت بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون لحظه چه فعل و انفعالاتی در مغزت رخ داد واقعا😟

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
من فقط توی نینی سایت این میزان عشق به طلا رو‌درک کردم😂 خودم سر و وضع و وسایل و تکنولوژیم خیلی برام ...

منم مثل شما فکر میکنم اهمیتی به طلا نمیدم و درسته ایفون هم ارزشمنده مثل طلا و خودمم ایفون دارم و حاضر نیستم گوشی دیگه ای دستم بگیرم ولیییییییی آدم اندازه گلیمش پاش رو دراز میکنه ! وقتی نداره چرا باید بره قسطی بخره که بعد تو فشار باشن ؟ از طرفی مشخصه شوهرش درک نداره و جوگیره که با این وضع یهو اپل واچ و ایرپاد هم خریده ! باز اینا به کنار استارتر اگر طلا فروخته بود واسه خودش ایفون خریده بود میگفتم کار خوبی کردی ولی فروخته بخاطر شوهرش !!!!

مادر من زرنگ تا مادرش زنده بود طلاهاش گذاشته بود پیش اون بابامم جرات نداشت بگه بهش طلاهات بفروش و تو عمرش طلایی نفروخت مادرم و الان ۶۵ سالش و میلیاردی طلا داره آمارشون ندارم ولی میخواد بده داداش اشغالم ببره عوض کن واسه زنی که میخواد بگیره درصورتی که داداش اشغالم خودش چندتاخونه داره و ماهی ۱۵۰ هم درامد و ارث مامانمم برده و میلیاردی هم پول از بابام برده خونه خریده خداازش نگذره از مادرمم نگذره که انقد پسر دوست 😒😒😒

تو دلم گفتم من و اون نداریم ک، دنیا چند روزه، بزار دلش خوش بشه، شوهرم اصلا حسای کتابش هم خوب نیس

عزیز دلم حساب کتاب شمام همچی تعریفی نداره این کار بچگانه چی بوده انجام دادین 

فقط تو ایرانه ک طرف نون واسه خوردن نداره امادنبال ایفونه.

حد اقل قبلشم نمیان تاپیک بزنن راهنماییشون کنیم!

بعدش میان میگن که حرص بخوریم سر صبحی😬

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
تو دلم گفتم من و اون نداریم ک، دنیا چند روزه، بزار دلش خوش بشه، شوهرم اصلا حسای کتابش هم خوب نیس

اگر وضع مالیتون خیلی خوبه ودوباره میتونه برات راحت بخره.زیاد فکرتو درگیر نکن..ولی اگر وضع مالی متوسطه هیچوقت یادت نمیره جه اشتباهی کردی.... اونم برای خوشحال کردنت حاضره از خودش بگذره؟

پارسا پسرمامان😍

واقعا که آدم طلا میده اینجور چیزا رو بخره 

خیلی کار اشتباهی کردی 

از خودت زدی برای همسرت اینکارو کردی 

نکنین واقعا سرمایه هاتونو دست نزنید مردا خرشون که از پل بگذره نمیفهمن

اون طلاها سرمایتون بود فقط باید برای خرید خونه یا ماشین میفروختید نه گوشی که چند سال دیگه مدل بالاترش ممیاد و این قیمتش کمتر میشع ....داداش من داره خونشو میسازه کلی بدهی داره ولی زنش حتی یک گرم طلا هم نمیفروشه بده به شوهرش ...شما زیادی خوش قلبی