2777
2789
عنوان

سلام دارم روزی نوزده ساعت میخونممم ولییی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2927 بازدید | 204 پست
داری خودتو نابود میکنیدندون پزشکی همچین چیز گادی هم نیستا😐فقط خیلی بهش بها دارن ماها فکر میکنیم چیز ...

خب همین پدر و مادرم خیلی فشار میارن روم مجبورم

بدترین اشتباه داری میکنی

زمان به قدری کافی هست که روزانه و مستمر ۱۰ تا ۱۲ ساعت بخونی با بازدهی مناسب

این روندو ادامه بدی خیلی زود خسته میشی زده میشی 

خوابت استراحتت کافی نباشه فایده نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز ۲۴ ساعته کی میخوابی کی به کارای شخصیت میرسی 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

دروغ میگه باباااا‌کنکوریا فک میکنن‌ هر چی ساعت مطالعه بالاتر بگن مدال افتخارشان سنگین ترع‌من خودم ۱ ...

میدونم بابا

مزخرف میگه

باور کن تایم اومدن نی نی سایت، حموم ناهار استراحت همه چی رو رو هم جمع زده میگه ۱۹ ساعت 

به شدت استرس دارم که نرسم چند تا دور بکنم

اگه واقعا انقد اراده داشته باشی میرسی گلم ولی اینطور بخونی خیلی چیزی نمیفهمی بعد یه مدتم خالی میکنی خیلی ساعت میاد پایین و خسته میشی سعی کن بیشتر تست بزنی و هر روز ساعتی که درس میخونی مساوی باسه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خب همین پدر و مادرم خیلی فشار میارن روم مجبورم

مگه میشه. من نیم ساعت درس میخونم فشارم میوفته کمرم  درد میگیره دو تا سکته پشت سر هم میزنم😑

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

۱۹ ساعت ؟ اوسکول گیر اوردی تو دوران جمع بندی با فشاااار شدییییید تونستم ۱۶ ساعت بخونم شدییییییید یعنی درحد مرگ بود بعد این میگه ۱۹ 

تازه فقط هم دوران جمع بندی بودبقیه روز ها ۱۲  بود

۱۹ میگه