2777
2789
عنوان

طلامو دادم شوهرم آیفون ۱۵ خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 9355 بازدید | 246 پست

طلا سرمایه زندگیه و من به جز با ملک معاوضش نمیکنم گوشی و لپتاپ و ایرپاد وسایلی هستن که لزوم استفادشون برای هر شخص متفاوت هست مثلا کارت گرافیت گرون و سنگین روی سیستمی میبندن که شخص بخواد از نرم افزارهای سنگین استفاده کنه یا گیمر باشه شاید همسرتون واقعا لازم داشته 

ن بخدا، یعنی انقد مسخره اس کارم؟ 

ببخش عزیزم

ولی هیچ آدم عاقلی این کارو نمیکنه

شوهرتو می‌ندازی تو نخ گوشی بازی و برند بازی و گوشی بعدی که بیاد میخواد و کلا این تیپی میشه اخلاقش

حالا کسی داره باز یچیزی ولی اینکه سرمایه‌ زندگی رو که برا روز مبادا و خونه و زمینه بدی چیزای تفریحی و غیرضروری واقعا عاقلانه نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵ رو که گفتن رجیستر نمیشه

دو ماه همینجوری کار میکنه، بعداز دوماه ی برنامه میزنن تا وقتی ریجستری نیومده کار نیکنه، ی جوری دور میزنن، بعدش ک ریجستری اومد گفت تقریبا ۴۰ ملیون هزینه ریجستری میشه 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
بااینکارتون نشون دادی اصلا برای زندگی مشترک آماده نیستید  گل دختر آدم اول برای خرید خونه و دوم ...

نمیگم خونه نداریم، داریم دو تا خونه ب اسم منه، یکی ب اسم شوهرم، ولی ب قول شما زیادم جای خوبی نیستن، یعنی تو شهرستانن، شوهرم ارث پدری داره ، پدر شوهرم آدم خوبیه میخواد تقسیم کنه، خیلی وقته شوهرم دلش گوشی میخواست، چون سختی زیاد کشیده، من بازم طلام مونده گفتم نتونستی قرض برسی بازم میفروشم، ماشینمون نیمه شاسیه، اونم با رهن خونه ها خریدیم، درسته ولخرجی میکنه،بدهی زیاد داریم، دوتا بچه داریم، دختر بزرگم غیر دولتی میخونده شهریه اش مونده، تازه تو اقدام سومی هم هستم خخخخ، درآمدمون اونقدر نیس، گفتم بین این مشکلات کاری کرده باشم واسش، شب اول خرید گوشی استرس تمام وجودمو برداشته بود، الان بهترم، شوهرم میگ شاید وام گرفتم. خلاصه ممنون ازتون ک کامنت گذاشتین،

باور میکنی چند روز پیش رفتم سی تومنی طلا فروختم برا شوهرم بعد گفتم خوب بقیه هم بفروشم دیگه گفت نه اح ...

خداروشکر عزیزم، بمونید واسه هم، امیدوارم شوهرم منم قدر دان باشه