2777
2789
عنوان

طلامو دادم شوهرم آیفون ۱۵ خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 9500 بازدید | 248 پست
من نمیفهمم مگه چه استفاده ای از گوشی دارین که انقدر گرونش رو میخرین و بابتش طلا میفروشین زیر بار قسط ...

شوهر من میگه باید گوشی داشته باشی یکی نگرانت شد برداری بگی آقا من زنده ام . همین 😂دیگه بیشتر از این زمانتو از دست دادی 

خدا نکنه دختر، من خیلی پدر شوهرمو دوس دارم، همیشه ب دادمون رسیده، شوهرم خیلی وابسته اس ب مدر مادرش، ...

خداروشکر الهی سایه شون بالا سرت باشه منم پدرشوارمو خیلی دوست داشتم فوت کردن واقعا تا مدتها گریه میکردم و حال خوشی نداشتم همیشه میگم کاش بود 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دلم گفتم من و اون نداریم ک، دنیا چند روزه، بزار دلش خوش بشه، شوهرم اصلا حسای کتابش هم خوب نیس

مبارکه . چه اشکالی داره . بیشتر شوهرا دنبال خوشحال کردن خانمشون هستن یکبار ما خانمها دلشونو شاد کنیم . مهرتون پایدار باشه

شوهر من میگه باید گوشی داشته باشی یکی نگرانت شد برداری بگی آقا من زنده ام . همین 😂دیگه بیشتر از این ...

خیلی خوبه بخدا، شوهر من ی ذره خسیسی نداره، قدر پول نمیدونه، خیلی ولرخرجه اکثرا هم خرجش واسه مسافرت رستوران خوشگذرونی 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
مبارکه . چه اشکالی داره . بیشتر شوهرا دنبال توشحال کردن خانمشون هستن یکبار ما خانمها دلشونو شاد کنیم ...

فدات شم عزیزم

میشه گوشی فروخت طلا خرید

اما نمیشه طلا فروخت گوشی خرید 

برای من قفله این حالت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خداروشکر الهی سایه شون بالا سرت باشه منم پدرشوارمو خیلی دوست داشتم فوت کردن واقعا تا مدتها گریه میکر ...

خدا رحمتش کنه، جنت مکان باشن

بااینکارتون نشون دادی اصلا برای زندگی مشترک آماده نیستید 

گل دختر آدم اول برای خرید خونه و دوم برای زمین و سوم برای ماشین خودشو تو قرض خفه می‌کنه و طلا رو میفروشه 

واقعا داشتن آیفون با قرض چی قشنگی داره 

یک نفرو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میشناسم میلیارد براش پول خرد بود زن و بچه اش آیفون داشتن خودش سامسونگ های رده پایین که صفحه ش شکسته بودمیگفت اینم کار همونو میکنه نمیگم از مالت لذت نبر ببر ولی به موقعیتت نگاه کن 

کسی آیفون بالا پنجاه میلیون دستش میگیره که ماشین زیر پاش از یک و نیم میلیارد بالاتر باشه خونشون تو مناطق خوب شهرش و بنام خودش باشه نکه دارو ندار زندگیش بشه گوشی

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
وای    

باور میکنی چند روز پیش رفتم سی تومنی طلا فروختم برا شوهرم بعد گفتم خوب بقیه هم بفروشم دیگه گفت نه احتیاج ندارم به بیش .برا خرید زمین هم بود که کم اومد گفت سی تومنی که دادی هم زمین رو به نام تو زدم وکالت رو داد به من فروشنده گفت برا سند هم که می‌خوابم بگیرم به نام تو میگیرم .حداقل گل طلا هاتو دادی اوکی کاش قدرتو بدونه به چشمش بیاد که از خودت زدی برا دل اون 

بااینکارتون نشون دادی اصلا برای زندگی مشترک آماده نیستید  گل دختر آدم اول برای خرید خونه و دوم ...

دقیقا کسی گوشی این قیمت میخره که اگه بلایی سر گوشی اومد

بتونه دوباره بخره بذاره جاش

سرمایه زندگیو ادم میده گوشی میخره که از دستش میوفته و امکان دزدیدنش هست؟

عین اینه فرش زیر پاتو بفروشی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خداروشکر الهی سایه شون بالا سرت باشه منم پدرشوارمو خیلی دوست داشتم فوت کردن واقعا تا مدتها گریه میکر ...

دقیقا مثل من پدر شوهرم الان سه ماه فوت کرده انگار سی ساله شکسته شدن یه چیز کم دارم عکسشو تو خونم دارم بلند میشم میگم صبح بخیر بابا می‌خوابم میگم شب بخیر بابا .باهاش حرف میزنم درد و دل میکنم خیس اشک میشم .چرا آخه بابایی من تو سن 67الکی الکی فوت کنه سر حال سر زنده اونم تو مسافرت 😭😭😭😭

دقیقا کسی گوشی این قیمت میخره که اگه بلایی سر گوشی اومد بتونه دوباره بخره بذاره جاش سرمایه زندگیو ...

همین دیگه قبلاً فکر میکردم آدمای پولدار از پشتشون بهشون رسیده ولی بعدش فهمیدم سوای اینکه پدراشونم دارا هستند ذهن خودشونم بازه همه پولو صرف یک چیز اونم این چیزا نمیکنن...

یکی از آشناها همین کارو کرد گوشیشو دزدیدن از شدت غم و غصه مریض شد و راهی بیمارستان! چقدم مضحکه شد 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘