2777
2789
عنوان

مامانم میگه پول شهریه رو نریز برو حوزه درس بخون که رایگانه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 6988 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از طلبه منظورم اینه که محدود میشیم و مدام باید با چادر باشیم حتی توی زندگی و خارج از محیط حوزه و ...

دیگ هر جا قانون خودشو داره ،بری حوزه باید چادر سرت کنی شان طلبگیو حفظ کنی ولی ب محیط خارج از حوزه کاری ندارن البته نباید ببیننت 😁 ولی خدایی خوش میگذشت بچه های خوب و‌پایه بدون حسادت با هم مباحثه میکردیم‌تفریح میرفتیم میلاد ها رو مفصل میگرفتیم مدرسه ما تمام فرش بود بعد کلاس دراز میکشیدیم حتی شلوغ میکردیم جو حوزه رو شخصا با هیچ دانشگاهی عوض نمیکنم 

خب نمیشه برم سطح دو  از همون سطح یک باید شروع کنم

سطح یک واس گرفتن دیپلم سطح دو واس لیسانس اگر دیپلم داری مستقیم میری سطح دو که پنج سال ولی اگر درس خون باشی و پر تلاش باهات راه میان میتونی سه ساله هم تموم کنی 

دیگ هر جا قانون خودشو داره ،بری حوزه باید چادر سرت کنی شان طلبگیو حفظ کنی ولی ب محیط خارج از حوزه کا ...

میتونم چندتا سوال بپرسم ازتون درمورد حوزه؟

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
خب هدفت چیه اگر روانشناسی و مطب زدن و ایناست دانشگاه بخون هر چند حوزه هم میشه ،ولی اگر هدفت معلمیه ا ...

هدفم اینکه این رشته رو بخونم کلا

میترسم برم حوزه درساش سخت باشه ...

باید یه سر حضوری برم ببینم

سطح یک واس گرفتن دیپلم سطح دو واس لیسانس اگر دیپلم داری مستقیم میری سطح دو که پنج سال ولی اگر درس خو ...

آها آره اشتباه گفتم سطح دو هست 

من متوجه نشدم برای استاد حوزه شدن شرط سنی هست یا ثبت نام حوزه ؟

آها آره اشتباه گفتم سطح دو هست  من متوجه نشدم برای استاد حوزه شدن شرط سنی هست یا ثبت نام حوزه ...

برای ثبت نام حوزه تا ۴۰سال میتونی ،دیگ اگر تو حوزه جنم نشون بدی و استادا بشناسنت فعال باشی نامه بهت میدن تدریس رو شروع کنی یکی از اساتید ما خودش سال چهارمی بوده استاد شده سال پنجمیا رو درس میداده فقط تو حوزه باید تو چشم باشی با معاونت ریاست رفیق بشی کمک کنی ک هم هواتو دارن هم فرصت شغلی پیش بیاد اول ب فعال ها پیشنهادش میدن تازه فرصت ازدواج خوب تو حوزه زیاد 

برای ثبت نام حوزه تا ۴۰سال میتونی ،دیگ اگر تو حوزه جنم نشون بدی و استادا بشناسنت فعال باشی نامه بهت ...

حتما باید جامعه الزهرا رفت حوزه یا هرکس میتونه حوزه شهر خودش شرکت کنه ؟

درساش خیلی سخته؟

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....