2777
2789
عنوان

کمک توروخدا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها استرس بهش ندید بعضی وقتا ادم گیره. همون لحظه خودش باید اقدام کنه برا پایین اوردن تب دیگه.

دو هفته پیش منو پدرشوهرم برد روستای بی اب و علف و رفت . ینی شاید سرجمع ۵۰ تا پیرمرد پیر زن تو اون روستا زندگی میکردن. تا شهرم با ماشین نیم ساعت راه بود بچم یهو تب کرد ماشینم نداشتم در و همسایه هارم ن میشناختم ن زبون شونو بلد بودم. من بودم و ی روستای نابلد و ی بچه ک تو تب میسوخت با استامنوفن ساده..باورتون میشه بگم دستمالم تو اون خونه ب زور پیدا کردم و اغشته ب اب نمک کردم و تن بجه ام رو با هزار استرس خنک کردم؟

خدا کمکم کرد.

پ.ن. اهل اون خونه ک توش بودم فوت شدن. خونه مامانبزرگ شوهرم بود 

الان چهار روزه درگیر مریضی دخترم هستم دقیقا هشت ماهشه از خس خس و عفونت ریه درست نفس نمیکشه 

دیکلوفناک پنجاه‌رو چهارساعت دیگه نصف کن بزار 

الان نزززاااررررییییاااا چون خیلی مسکن دادی خطرناکه دیگه هیچ مسکنی نده 

همین الان هم بلندشو ببرش اورژانس بیمارستان اطفال بهشون هم بگو چقدر دارودادی

زهد ریایی،جهل مقدس...
نه دیکلوفناک نذار، چند کیلوعه چند سی‌سی پاراکید دادی، 38 که خیلی بالا نیست صبر کن پاراکید اثر کنه می ...

هشت کیلوئه ،،دو دوز پاراکید دادم ب فاصله نیم ساعت،،،نزاشتم چون مطمئن نبودم،،پاشویه هم خوابه شک‌میشه،دستمال‌میزارم جیغ میکشه