2777
2789

به نظرتون صدای ضربان قلب شنیده میشه؟ 

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیرتر برو بنظرم 

۷ هفته خوبه

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

من ۹ هفته رفتم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

منم شش هفته چهاروزم تیترمم یک روزبعد موعد 1755بود منتظرم یکشنبه برم سنو

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

منم نظرم هشت هفته اس ک بری...چون قبلش فقط استرس میگیری...تو این چند هفته ممیز وکشمش و مواد که تقویت قلب جنین هستن بخورید...وسعی کنید استرس نداشته باشید...سوره یاسین یادتون نره ارامبخش خودتون وجنین تون

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه انومالی نرفتی ؟

ببخشید من یه سوال دارم 

من سرشبی دو بار از کابینت رفتم بالا و اومدم پایین احتیاط کردم ک آهسته باشه

بعد الان خواب بودم طوطی هام ترسیدن و پریدن

و منم از خواب پریدم 

بعد الان دو سه تا لکه دیدم  نمیدونم بخاطر کدومه 

چیکار کنم میترسم

درد ندارم خداروشکر اما استرس گرفتم

....
ببخشید من یه سوال دارم  من سرشبی دو بار از کابینت رفتم بالا و اومدم پایین احتیاط کردم ک آهسته ...

خب عزیزم وقتی بارداری چرا از کابینت بالا میری خطرناکه الان اگه شیاف داری بزار 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜