2777
2789
عنوان

اصلا هدف از ازدواج چیه؟؟

1987 بازدید | 111 پست

ما آدم ها با ازدواج دنبال چی هستیم؟

با مجرد بودن نمیشه به این هدفی که میگید رسید؟

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشع 🗿

هدف ازدواج تولید مثله ک ی عده اومدن مقدس جلوش دادن 

ازدواج ی انتخابه، اجبار نی 🚶🏾‍♀

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
پسرها نه ولی دختر ها ازدواج کنن بهتره

شما ازدواج کنید ولی میشه جمع نبندید و از بقیع دخترایی که میل به ازدواج ندارن، مایه نذارید و حکم ندید؟🗿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
پسرها نه ولی دختر ها ازدواج کنن بهتره

اتفاقا امروز یه ویدیو دیدم از یه روانشناسی

میگفت دخترا میتونن مجرد بمونن ولی پسرا نیاز دارن ازدواج کن، چون بعد ازدواج شخصیتشون تغییر میکنه

دقیقا چیزی که برعکسش تو جامعه هست

برای هر کسی فرق داره

برای من  کمال فردی و داشتن یه همراه خوب و یه ادم امن همراه با رابطه تنانه سالم بود

برای یکی فرار از خونه پدره

برای کی دیگه رفاه و پوله 

برای دیگری بچه است

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

داشتن یه همدم....

ولی زیادی منتظر موندن                                                ذوق آدمو کور میکنه...                                                     قشنگیش به الانشه  *خدا*