2777
2789

بچه ها من تو سن کم خانوادم منو مجبور به ترک تحصیل کردن انقدرررر علاقه به مدرسه داشتم که مطمئنم بودم به جایی میرسم ولی نداشتن خلاصه دوباره الان متاهلم همسرم گفته بخون من پشتتم راهنمایی می‌خوام ازتون من ریاضی زبان زیرصفرم هیچی هیچی بلد نیستم چون نخوندمشون ولی از پس بقیه درس ها برمیام حافظم و ارادم قویه یازدهمم امسال بزرگسالان...سوالم اینه با اینکه ریاضی زبان کلمه ای هم بلد نیستم اگه از پس کنکور بربیام میتونم از پس دانشگاه بربیام؟تو دانشگاه ریاضی و زبان هست؟همش استرس دارم تو دانشگاه منی که این دوتا و صفرم جلو بقیه ضایع شم؟به نظرتون شدنیه؟من پر از ارادم فقط میترسم لطفا هرچی میدونین بگید بهم درضمن انسانی ام

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه تو دانشگاه ریاضی و زبان هست یا نیسست بستگیی به رشته ای داره که انتخاب میکنی، به نظرم از پسشی ب ...

من عربیم عالیه ادبیات اینا خیلی خوبم علاقه دارم چه رشته ای برم

ریاضی و زبان دبیرستان آسونه

توی دانشگاه هم میتونی یه رشته رو انتخاب کنی که ریاضی اصلا نداشته باشه

مثل ادبیات فارسی ( توی دانشگاه ما که اینطوریه ممکنه بقیه دانشگاه ها واحد ریاضی عمومی هم پاس کنن) 

ولی خب زبان عمومی توی دانشگاه برای همههه رشته ها هست که یه کوچولو خیلییی کوچولو سطحش بالا تر از زبان انگلیسی دبیرستان هست 

انسانی ام  عزیزم عربیم عالیه قصدم فرهنگیان بود که بعدش برم رشته الهیات ولی حالا محدودیت سنیش شد ...

خب در کل با ریاضی نه ولی با زبان قطعا سر و کار خواهی داشت

و اینکه در حدی سخت نبیت که از پسش بر نیای

نگران نباش

ریاضی و زبان دبیرستان آسونه توی دانشگاه هم میتونی یه سری رشته ها رو انتخاب کنی که ریاضی اصلا نداشته ...

اگه از پس زبانش برنیام چی میشه کلا میفتم؟نمیتونم به جایی برسم؟

اگه از پس زبانش برنیام چی میشه کلا میفتم؟نمیتونم به جایی برسم؟

منظورت دانشگاهه؟ اگر دانشگاه رو میگی 

فوقش یه بار میوفتی و  آخر سر میری با استاد هماهنگ میکنی که باهات راه بیاد

نهایتا دو بار میوفتی بعد آخر سر با تبصره ای چیزی پاس میشی

مشکلت کلا زبانه؟ 

قصدت از دزس خوندن چیه؟ 

معلمی من آدم تو خونه نشستن نیستم هرمعلمی یا دکتری میبینم افسوس میخورم بغض میکنم هر دانشگاهی میبینم حسرت میخورم چون منم می‌تونستم آدم موفقی بشم می‌خوام واسه معلمی بخونم 

منظورت دانشگاهه؟ اگر دانشگاه رو میگی  فوقش یه بار میوفتی و  آخر سر میری با استاد هماهنگ م ...

آره زبان و ریاضی گفتی ادبیات و اینا ریاضی نداره که خوبه میمونه زبان که مشکلم همینه بقیه دریا هرچندم سخت باشه تلاش میکنم از پسش بربیام

معلمی من آدم تو خونه نشستن نیستم هرمعلمی یا دکتری میبینم افسوس میخورم بغض میکنم هر دانشگاهی میبینم ح ...

رشتت انسانیه فکر نکنم بتونی برای پزشکی بخونی بازم خودت پرسوجو کن ، ولی میتوتی کنکور ‌‌‌‌‌‌‌‌‌فرهنگیانن. بدی ، ولی شرایط سنی داره حتما تحقیق کن 

رشتت انسانیه فکر نکنم بتونی برای پزشکی بخونی بازم خودت پرسوجو کن ، ولی میتوتی کنکور ‌‌‌‌‌‌‌‌‌فرهنگیا ...

آره می‌دونم من پزشکی نمیخوام معلمی فرهنگیان می‌خوام که اونم میگن شده 22سال گند بزنن اینایی که هردم رو یه شاخن