2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 67 پست
والا من در آینده مادر شوهر میشم .خونمونم دو طبقه هست.ولی برای پسرم یه واحد ،تو دوتا خیابون دورتر گرف ...

خوش بحال عروست عزیزم🥰مادرشوهر من دوس داره از همه جیز سردر بیاه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا همین الانشم هستن😂😂😂برم اونجا بیشتر میشه

اگه صد درصد میخوای بری بهشون بگو نمیتونم هر روز همدیگه رو ببینیم یا الکی بگو پریود میشم خیلی درددارم همش میخوابم کلا از لحاظ روحی آمادشون کن 

جل الخالق ! مادرشوهرت جزو اون ۱ درصد مادرشوهرای خوب و بی آزاره خدا حفظ کنه هرچی مادرشوهر خوبه

اره من همیشه میگم خدا اشتباهی انداختت پایین وگرنه شما فرشته ای

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یعنی چی؟  بعد از عروسی اگه نری ساختمون پدرشوهرت کجا میرید زندگی کنید ؟ توان داره خونه بخره جای ...

دوسالع ازدواج کردیم اره وضعش خوبه بهش میگم زمین بگیر برا خودمون توش خونه ببند میگه زمینا الان گرونه چند سال بعد میگیریم فعلا با چهارصد ملیون میتونم اونجا خونه درس کنم

یعنی چی؟  بعد از عروسی اگه نری ساختمون پدرشوهرت کجا میرید زندگی کنید ؟ توان داره خونه بخره جای ...

با مستاجری بشدت مخالفه وگرنه یه خونه نقلی میگرفتیم میگه روس ندارم 

والا من در آینده مادر شوهر میشم .خونمونم دو طبقه هست.ولی برای پسرم یه واحد ،تو دوتا خیابون دورتر گرف ...

دقیقا همون قدر که برای عروس سخته برای مادرشوهرهم سخته،فاز بعضی مادرشوهرارو درک نمیکنم اصرار دارن عروس بیاد پیش خودشون

حالا برعکس شوهر من خیلی دوست داره بره ..حالا به این نتیجه رسیدم میگم بزار برم خودش میبینه که به چه ص ...

نه عزیزم چه کاریه 😑اگه رفتی موندگار میشی مخصوصا وقتی میگی مادر شوهرت با سیاسته  ببین اصلا بد  خواهر شوهر یا مادر شوهرتو پیش شوهرت نگو فقط از خوبیشون بگو من خودم وقتی یه ناراحتی از یکیشون دارم سریع نمیرم با حالت غر زدن به شوهرم بگم اولش میشینم پیشش اروم اروم بحثو میکشونم رو خانوادش بعد میگم مثلا خواهرات خیلی دوست دارم خیلی مهربونن ولی اونسری یه چیزی گفتن من خیلی ناراحت شدم ولی بخاطر تو من نمیتونستم چیزی بهش بگم بعد میگفت چی گفته میگفتم بهش میگفت خودم با خواهرم صحبت میکنم تو ناراحت نکن خودتو

حقو ولش ادب فداش
خوش بحال عروست عزیزم🥰مادرشوهر من دوس داره از همه جیز سردر بیاه

نه بابا سر در بیارم وحرص بخورم که چی.بالاخره خودمونم اول زندگی بد وخوب داشتیم.اتفاقا هر چی اول زندگی به حال خودشون باشن بهتر میتونن مشکلاتشونو حل کنن

دوسالع ازدواج کردیم اره وضعش خوبه بهش میگم زمین بگیر برا خودمون توش خونه ببند میگه زمینا الان گرونه ...

ببرتت خونه باباش حداقل ۱۰ سال موندگار میشی به این فعلا و حالا صبر کن و موقتیه ها اعتماد نکن