2777
2789
عنوان

من چیز بدی گفتم واقعا توروخدا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چیزی نگو ولی حرف بدی زدی اگه به من میگفتی میخوابوندم دهنت

بخوابونم دهنش؟؟

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

منم دیر غذا میخورم شوهرم ب شوخی جلو داداشش و جاریم گف تو تا فردا طول میکشه غذا بخوری😤😤😤بعد میگه شوخی کردم😤😤😤😤😤😤

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
نه چیزی نگو ولی حرف بدی زدی اگه به من میگفتی میخوابوندم دهنت

بخوابانم دهنش

از زبان بابا پنجعلی

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
منم بودم ناراحت میشدم تند خوردن غذا دست خود آدم نیس من هر چقد سعی میکنم یواش غذا بخورم نمیشه همش یاد ...

وای منم شوهرمم همش بدنگام میکنه🤣🤣

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

همین تاپیک خودتو نگا کن 

یکی در میون ی نظر دارن 

یکی میگه حرفت خیلی بد بوده یک میگه نه حرف بدی نزدی

خلاصه جنبه آدما باهمدیگه فرق داره..سعی کن با اینطور آدما شوخی نکنی 

درکل راجب رفتار آدما خوب نیست شوخی کنیم..

اتّفاقاً درستش همینه که آروم غذا بخوریم. اونا دارن بدنشونو داغون می کنن.

نه اخه خیلیم آروم غذا نمیخورم ما کلا خونوادگی همینطوری هستیم باز خونواده همسرم زودتر غذا میخورن🤧ولی خب من ناراحت شدم نباید جلو بقیه اینحرفو میزد😤

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /