2777
2789
عنوان

من چیز بدی گفتم واقعا توروخدا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 38 پست
وای منم شوهرمم همش بدنگام میکنه🤣🤣

من که اصلا دست خودم نیس هر چقد تلاش می‌کنم یواشتر بخورم نمیشه برعکس من شوهرم اینقد تمیز و با حوصله غذا میخوره من خجالت میکشم  

در حسرت دیدار حرم امام حسین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اصلا دست خودم نیس هر چقد تلاش می‌کنم یواشتر بخورم نمیشه برعکس من شوهرم اینقد تمیز و با حوصله غ ...

آره شوهر منم آروم میخوره.فک کنم تند خوردن عصبی و استرسی هست.منم خیلی استرسیم

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
نه اخه خیلیم آروم غذا نمیخورم ما کلا خونوادگی همینطوری هستیم باز خونواده همسرم زودتر غذا میخورن🤧ولی ...

منم همیشه آخرین نفر از سفره بلند میشم.

فکر می کنن زیاد غذا می خورم.😬

بلند میشن سریع سفره رو جمع می کنن به منم چپ چپ نگاه می کنن که چرا کمک نمیدی؟ 😐 وسط غذا خوردن..

آره شوهر منم آروم میخوره.فک کنم تند خوردن عصبی و استرسی هست.منم خیلی استرسیم

من که خیلی استرسیم ولی خدایش تا حالا یه بارم شوهرم به روم نیومده اگه بهم بگه مطمئنم ناراحت میشم

در حسرت دیدار حرم امام حسین  

اگر کلا ادم بیجنبه ای نیست احتمالا بخاطر اینه ک این مدل شوخی زیاد باهاش شده از طرف دیگران

و ایشون حساس شده

من یادمه با دوستام ک میرفتیم بیرون

هممون ی پرس غذا سفارش میدادیم

وهمه ی اندازه میخوردن تقریبا،   منم مثل بقیه

فرقش این بود ک من با اشتها و لذت و یکم سرعت بالاتر غذا میخوردم، ازونام هستم ک چاقم نمیشم

اونام مدام میگفتن چقدر غذا زیاد میخوری و فلانی همش گرسنه است و... اونموقع ناراحت نمیشدم و میخندیدیم دورهم

ولی الان ک چندین سال گذشته کسی اینطوری بهم بگه ناراحت میشم

چون گند این شوخی درومده، و ب بقیه ربطی نداره ک من مثل اونا اهل فیس و افاده و نچسب غذا خوردن نیستم

تو هم بهش بگو منظوری نداشتم، نمیدونستم ناراحت میشی، ببخشید

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اگر کلا ادم بیجنبه ای نیست احتمالا بخاطر اینه ک این مدل شوخی زیاد باهاش شده از طرف دیگران و ایشون ح ...

رفتم ازش معذرت خواستم 

چون دوستش دارم نمیخوام ناراحت باشه از دستم 

رفتم ازش معذرت خواستم  چون دوستش دارم نمیخوام ناراحت باشه از دستم

افرین👏🏻 قطعا نیت بدی نداشتی

امیدوارم دوستیتون پایدار باشه🌹☘️

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /