2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک حضرت یوسف علیه السلام

313 بازدید | 19 پست

استغفرالله چرا یک عده بدون این که کتاب خدا را مطالعه کنند 

تهمت و افترا میبندد به پیامبر خدا!!!!!!!!!! 

توبه کنید که بعد مجازاتی داره

کی حضرت یوسف علیه السلام

عزل شد که ما خبر نداریم!!!!!!!

هیچ پیامبری بعد از پیامبر عزل نمیشه

حضرت یوسف جز مخلصان

درگاه خداست در قران،

بعد گول ثروت خورد!!!!!

این افترا ها و خزعبلات شماست.

این ایه 👇

كَذَلِكَ لِنَصْرِفَ عَنْهُ السُّوءَ وَالْفَحْشَاءَ إِنَّهُ مِنْ عِبَادِنَا الْمُخْلَصِينَبر پاک‌دامنی آن حضرت مهر تأیید زده است.

@fereshte6969   

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سرکار خانمی که مستندت

کتاب یک بت پرست هست 

و بخشی از کتاب تحریف شده تورات

عوض کتاب و تایید آسمانی خودت

و بی اطلاعات نطق میکنی!!!!!! 

پناه بر خدا... 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

همون اومده هر چیزی میخواد میگه

اهرش میگه باور کنید

باش بشین تا باور کنیم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چه چیزایی بحث میکنیدا😐

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اره منم تعجب کردم ی عده گفتن چون پدرش ازاسب اقتاد از پیامبری عزل شد/😐😐

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
اوکی ولی از کجا میدونید تورات تحریف شده ولی قرآن نه؟

سند دارم.. 

سندم فرمایش خداست. 

حوصله داریدا

مسائل مربوط ب چندهزار سال پیش رو بازگو میکنید ، حالا یا تحریف میکنید و دروغ میبندید یا دفاع میکنید و سند میارید.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اره منم تعجب کردم ی عده گفتن چون پدرش ازاسب اقتاد از پیامبری عزل شد/😐😐

اینو نشنیدم من شنیدم میگن موقع دیدن پدرش ازاسب پیاده نشده و اول پدرش اومده و این بی احترامی بوده و عزل شده،پس نتیجه میگیریم هر کی هرچی دوسداره میگه 

اینو نشنیدم من شنیدم میگن موقع دیدن پدرش ازاسب پیاده نشده و اول پدرش اومده و این بی احترامی بوده و ع ...

خانم پیامبر که عزل نمیشه 

بعد انتخاب خدا!!!! 

خدا میدونه رسالت به کی واگذار کنه

ایشون ترک اولی کردند 

برای همین فرزندی از نسل ایشان پیامبر نشدند 

نه این که عزل بشند.