2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک حضرت یوسف علیه السلام

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 19 پست
حوصله داریدا مسائل مربوط ب چندهزار سال پیش رو بازگو میکنید ، حالا یا تحریف میکنید و دروغ میبندید یا ...

ناسلامتی پیامبران الهی ما هستند..
برای هر چند صد سال!!!!
کما این که اگر به راه و روش کتاب خدا وسنت
پیامبر مان و امامان مان عمل میکردیم
همه چیز در مدار خودش و درست سر جای خودش قرار میگرفت.
نه صرفا ادعا و نمایش.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
خانم پیامبر که عزل نمیشه  بعد انتخاب خدا!!!!  خدا میدونه رسالت به کی واگذار کنه ایشون ت ...

باز خدا خیرت بده در موردش تاپیک زدی...توهین به مقدسات نباید عادی بشه

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناسلامتی پیامبران الهی ما هستند.. برای هر چند صد سال!!!! کما این که اگر به راه و روش کتاب خدا وسنت پ ...

پیامبران الهی هستن درست.

ولی این روزا بیشتر صحبت در این مورد مایه بحث و نفرت پراکنی میشه.

من ب شخصه ترجیح میدم راهم رو خودم انتخاب کنم با تلاش چ در نهایت با آزمون و خطا. تا اینکه برم پی تحقیق و تفحص ک کجا چی تحریف شده و چی درست بوده طبق کدوم سند.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اوکی ولی از کجا میدونید تورات تحریف شده ولی قرآن نه؟

ما این قرآن را که مایه تذکر است، نازل کردیم، و ما به طور قطع آن را حفظ خواهیم کرد» (إِنّا نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَ إِنّا لَحافِظُونَ).

حفظ از دستبرد تحریف و انحراف

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
پیامبران الهی هستن درست. ولی این روزا بیشتر صحبت در این مورد مایه بحث و نفرت پراکنی میشه. من ب شخص ...

تفکر ما رو نجات میده
نه فرار....!!! 
و در غفلت به سر بردن

خداوند میفرماید افلا تتفکرون
ایا تفکر نمیکنند؟؟؟!!!!
و در ایه ای دیگر میفرماید

فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ[۱]

پس به بندگان من بشارت (مژده) ده، همان کسانی که ( تنها ) به سخنان مشخصی (یعنی وحی قرآنی و احادیث اهل بیت ) گوش فراداده و از آنها به بهترین نحو پیروی می کنند (یعنی ازقرآن به محکماتش عمل می کنند و نیز روایات را بدون کم و کاست فرا گرفته و آنهارا با حفظ کامل امانت نقل می کنند)