2777
2789
عنوان

کی شوهرش سر خود و خود خواه بوده قبلا درستش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 56 پست
میدونه من از کیه تو این سایت عضو شدم دنبال یه نفر به زیرکی و سیاست شما بودم که راهنماییم کنه  ...

لطف داری عزیزم من خودم کمی اخلاقم مردونه اس روی بحث پول واسه همین میتونم ذهن مردا رو بخونم 😅

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
حالا قسمت مهم و جالبش اینکه یک زن نه تنها به شوهرش کمک مالی کنه بلکه برا خودش هم پس انداز باید داشته ...

اشتباه ما زنها همینه که کاملا به مردا تکیه میکنیم ، اشکال نداره عزیزم هیچ وقت دیر نیست الانم سعی کن کم کم با کمک شوهرت اوضاع بهتر بشه و اون موقعه فکر پسنداز باش حتما ، به نظرم مردی که خوب کار میکنه رو راضی کنید سکه گرمی بخره بزارید توی بانک، حدودا ۲ونیم میشه هرسکه گرمی

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه ما زنها همینه که کاملا به مردا تکیه میکنیم ، اشکال نداره عزیزم هیچ وقت دیر نیست الانم سعی کن ...

آره ایشالله اگه دو باره به پولهامون برسیم که البته پول زیادی هم هست ..قصد دارم این اوضاعی که الان داریم رو به عنوان درس عبرت فراموش نکنم و پول رو الکی خرج نکنم  و بذارم پس انداز بشه 

آره ایشالله اگه دو باره به پولهامون برسیم که البته پول زیادی هم هست ..قصد دارم این اوضاعی که الان دا ...

انشالله می رسید عزیزم خدابزرگه ، سعی کن این روزا هوای خودت و شوهرتو داشته باشی عزیزم  .

موفق باشید همیشه 

لطف داری عزیزم من خودم کمی اخلاقم مردونه اس روی بحث پول واسه همین میتونم ذهن مردا رو بخونم 😅

چیکار کردی شوهرت سمتت کشیده شد 

میشه راهنمایی کنی

من شوهرم یه آدم نترسه و برا من خسیسه ولی آدم ولخرجیه

صدبار گفتم ماهانه بهم خرجی بده میگه ندارم حتما باید خودم به زبون بیام بگم پول بده

پول هم میده ولی حس میکنم گدایی کردم ازش

خودم سرکار رفتم پول پس انداز کردم که حامله شدم توقع سیسمونی دارن میخوام همشو بدم برای وسیله های بچه خرج بشه حوصله بحث باهاشو ندارم بگم وظیفه خودته بخری نه خانوادم

چیکار کردی شوهرت سمتت کشیده شد  میشه راهنمایی کنی من شوهرم یه آدم نترسه و برا من خسیسه ولی آد ...

از حق نگذریم شوهرم خودش سر به راه بود کمی ولی اخلاقای بد داشت واسم خرید نمیکرد پول تو جیبی نمیداد و توی مسائل مالی اصلا اعتماد نداشت بهم و هزاران بحث این مدلی ، من همش تو گوشش به خوبی خوندم و گریه کردم و مثالهای مختلف زدم واسش اونم هی کم کم رام میشد ، ما دوست بودیم یه مدت توی یه سال حتی واسم تولد نگرفت و هدیه نداد ولی بهترین رستوران ها میبردم همیشه و پول واسه خورد و خوراک خوب خرج میکرد ، منم کم کم سعی کردم رو مخش کار کنم و بگم جای رستوران واسم هدیه بگیر اینجوری بیشتر عزیز میشی واسه خانواده ام و بقیه و همش حرف از مردهایی میزدم که هوای همسرشونو دارن و واسشون خوب بوده ، چون بابامم خیلی روم حساب میکرد و پول میدادن بهم اونم دید و کم کم راه اومد باهام ، یادمه واسه نامزدی تونستم راضیش کنم کلی خرید واسم بکنه که همه تعجب کرده بودن چون فکر میکردن خسیسه ، همینجوری هی جلو رفتم و توی مناسبت ها هدیه گرفتم و همیشه بهش میگفتم و میگم اگر واسم طلا بگیری من میزارم پزشونو میدم ولی کاملا مال خودتن و سرمایه زندگیمونه ، الان خداروشکر بهتر شده و سر به راه .

سعی کن جوری رفتار کنی که اون ناخوداگاه بخواد بیاد سمتت . خیلی مفصله دختر خون دلها که نخوردم تا به اینجا رسوندمش نمیگم راحت بود و همش باید سعی میکردم ولی الان بهتره همه چی ، من با اینکه خانواده ام همیشه حواسشون مهم هست ولی خودمو بهش خیلی وابسته نشون میدم و میگم باید هوامو داشته باشی من جز تو کی رو دارم . 

ببخشید طولانی شد عزیزم

یه چیز دیگه واسه مردا خیلی مهمه من شوهرم عاشق مامانشه و خیلی دوستش دارم ، منم همیشه سعی میکنم بهش احترام بزارم و باهاشون خوب باشم و اگر چیزی بهم گفت زیرچشمی رد کنم بره ، خودم سعی میکنم چیزای کوچیک واسشون بخرم و ببرم که اونم عادت بدم چیز کوچیک بخره نه هنگفت . اگرم خرید چیزی نمیگم و اتفاقا ذوق میکنم و میگم کار خوبی میکنی و منم اگر میتونستم واسه خانواده ام اینکارو میکردم و اونم سعی میکنه واسه خانواده ام کارایی بکنه که من بیشتر ذوق کنم . 

کلا بشین باهاش حرف بزن به خوشی و مهربونی، بگو تو همسر منی ، پاره تن منی ما جز هم کسی رو نداریم ، الانم که داریم بچه دار میشم  خانواده خودمون ارجعیت داره به بقیه ، اول خانواده خودمون بعد خانواده های دیگه .

اگر دیدی جبهه گرفت سکوت کن و دوباره یه هفته دیگه بگو اینو  ، اینقدر بگو تا توی ناخودآگاهش ثبت بشه .

واسه سیسمونی هم یه روز بشین با شوهرت حرف بزن  ، بگو من خانواده ام نمیتونن و در توانشون نیست و وظیفشونم نیست که چیزی بدن بچه ای ماست و اگر میبنی من با این شیکم حامله میرم سرکار چون میخوام بهترین چیزا رو خودم واسه بچه ام بگیرم ولی چون حامله ام اذیت میشم تو دل به دلم بده و کمکم کن .

من به شوهرم از روز اول گفتم انتظار سیسمونی نداشته باش از خانواده ام ، اگر حتی بابامم چیزی فرستاد همشون رو آتیش میزنم 😅😅😅

چیکار کردی حرف شنو شد

زمان همه چیو بهش ثابت کرد، ادمای دورش روی اصلیشونو نشون دادن

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

از حق نگذریم شوهرم خودش سر به راه بود کمی ولی اخلاقای بد داشت واسم خرید نمیکرد پول تو جیبی نمیداد و ...

چقد قشنگ حرف زدی بخدا از صدتا مشاور که الکی راهنمایی میکنن بهترین روشا رو گفتی 

از کی یادگرفتی؟ من مادرم آدم زبون داری نبود منم یادگرفتم اینجوری زبون بریزم براش با اینکه تحصیلکرده هستم

بازم اگه حوصلحت کشید بهم بگو 

یا یه شماره ای چیزی اگه بدی موقع هایی که نمیدونستم چجوری رفتار کنم ازت راهنمایی بگیرم 

من مشکل بزرگی اینه که شوهرم پشتم نیست باید اول یکاری کنم به زبون حمایتم کنه جلوی همه تا برادرشوهر هرجور دوست داشت باهام رفتار نکنه

چقد قشنگ حرف زدی بخدا از صدتا مشاور که الکی راهنمایی میکنن بهترین روشا رو گفتی  از کی یادگرفتی ...

لطف داری عزیزم من خیلی مطالعه دارم و میشه گفت دیر ازدواج کردم البته نه خیلی دیر منظورم اینه که قبل ازدواج تو جامعه بودم و با آدمای مختلف گشتم و برخوردا رو دیدم و واقعیت اینه من همیشه طرف حقو میگیرم و اگر شوهرم یه کار خوب بکنه واسم تشکر میکنم و نشون میدم که کارش رو دیدم و خیلیم ربط داره که خود شوهرت آدم خوب و سر به راهی باشه و قدر تو و زندگیت رو بدونه وگرنه بعضی مردا بد ذاتن هرکاری هم کنی خوب نمیشن ، من خانواده شوهرم خیلی خیلی محترم هستن ، نمیگم بدی ندارن چرا دارن ولی همیشگی نیست و یه وقتایی حرفایی میزنن که دلم میشکنه ولی بعدش میگم اینا هم جای مادرم و پشت گوش میندازم ، البته از حد و مرز نگذشته ان تا الان . توام سعی کن همیشه طرف حقو بگیری اینجوری شوهرتم بهت اعتماد میکنه .

واست درخواست دوستی تو نی نی سایت فرستادم عزیزم هر وقت دوست داشتی بهم پیام بده گلم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم .