2777
2789
عنوان

کی شوهرش سر خود و خود خواه بوده قبلا درستش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی دارم خرج می‌تراشم برا خونه اونم انصافا خرج میکنه ولی وقتی میبینم میتونه بهتر از این زندگی ک ...

بازم خداروشکر واست کم نمیزاره ، وام صندوق خونگی بنویس به نظرم ، ما نزدیک تومن قسط وام صندوق میدیم و با وامها یا طلا میخرم یا وسیله خونه ، تو که میگی نمیتونی زیاد وسیله خونه بخری چیزایی بگیر که نتونه واسه اونا بخره ، مثلا بگو من ماشین میخوام پول جمع کنیم واسم ماشین بخر ، اینقدر بگو تا بره تو مغزش ، کل پولای خودتو پسنداز کن از اونم ماهیانه پول بگیر به این هدف و انشالله هم میخری،  خودش سرمایه میشه . یا پول بگیر ازش اگر بیمه نداری واست بیمه رد کنه . سعی کن خودت به فکر پسنداز باشی  اونم ببینه تو داری پول جمع میکنی به رقابت تو شروع میکنه جمع کردن 

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
بازم خداروشکر واست کم نمیزاره ، وام صندوق خونگی بنویس به نظرم ، ما نزدیک تومن قسط وام صندوق میدیم و ...

مشکل من همینه که حرفای من گوش نمیده اگه چیزی میخره به دل به خواه خودشه عمممرا برا من طلا بخره، ببین رفته بود پی اس ۵ خریده بود برای سرمایه گذاری ولی طلا نخریده بود اونم داد به بچه برادرش خاک تو سر

مامانش نمیزاره من بفهمم طلا می‌گرفته نامزد بودیم کلی طلا خرید برا پس انداز میداد به مادرش نگه داره من نمیدونستم برا من خرج کنه منت میزاره منم دیگه توقعمو بریدم ازش خوشبحال جاریم شده

خب راهکار میخوام که اینجوری نباشه

والا من زندگیم اونقدر مشکل داره که خودم رو در حد نصیحت دیگران نمیبینم فقط در همین حد به عنوان تجربه میگم هر هنر و استعدادی که داری به‌ کار بگیر تا اولویت اول شوهرت باشی جلو خانوادش هیچی از زندگیتون بروز نده یعنی نه قهر و آشتی هاتون نه اختلاف و علاقه تون هیچی رو نذار متوجه بشن در عوض پشت صحنه رو شوهرت کار کن نه با حرف و دعوا و بحث ..بلکه با سیاست زنانه 

بچه ها یه چیز رو خواهرانه بهتون میگم ، چه در رابطه یا پدرتون چه شوهرتون چه هرجنس مخالفی ، مردا اولیتشون پول در آوردنه و خرج کردنش حتی نمیدونن چطوری خرجش میکنن بعضی وقتا ، همیشه کمی سیاست و هوش اقتصادی داشته باشید کنارشون و نشونشون بدید میتونید پول رو دو تا کنید  ، اینجوری بهتون اعتماد میکنن ، من خونه بابام که بودم از ماهیانه ام وام صندوق مینوشتم در حد ۱ تومن شایدم کمتر ماهی ، بعد که اسمم در میومد نصفشو میدادم به بابام یا یه وسیله میخریدم ، بابام دید پولو حروم نمیکنم ، الان خودش از حقوقش واسم پول میریزه واسه وام و من پولا رو بهش میدم ، با شوهرمم همینجوری بودم ، سعی میکردم پولی که میگیرم رو پسنداز کنم بعد دفعه اول رو به خودش پس بدم که بدونه دارم واسه هر دومون تلاش میکنم و تشویق بشه و اعتماد کنه ، این چیزای کوچیک خیلی خیلی تاثیر داره توی زندگی ، نگید بحث مالی به من چه و اون خسیسه و این حرفا ، سعی کنید باهوش باشید ، بگردید اطرافتون وام های صندوق معتبر بگیرید در حد ۱۰ ماهه که پول بیاد دستتون  ، من همیشه نزدیک عید حداقل ۱۰ تومن پول داشتم که دادم به بابام یا شوهرم که اونو واسه خودمون و زندگیمون خرج کردیم ، ولی اینقدر که بهم اعتماد دارن با این چیزای کوچیک که حتی بابام میگه من فقط با شیرین معامله میکنم .

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
مشکل من همینه که حرفای من گوش نمیده اگه چیزی میخره به دل به خواه خودشه عمممرا برا من طلا بخره، ببین ...

چقدر خانواده اش دخالت بیجا میکنن تو زندگیتون ، از همون اول سنگاتون رو وا نکندید برای بحث خانواده؟  بهت پول توجیبی نمیده ؟ حداقل بگو بهم پول تو جیبی بده تو که به فکر من نیستی خودم به فکر خودم باشم، سعی کن خودت واسه خودت پسنداز کنی و طلا کوچیک بخری و بنداز جلوش تا دلش بسوزه😄 

خارج از شوخی مرگ یه بار شیون یبار ، بشین باهاش سنگاتو وا بکن بگو من دوست دارم و تو زندگی خوبی واسم ساختی و من مطمعنم که میتونی بهترش کنی و من و تو الان الویت زندگی همدیگه هستیم نه هیچ کس دیگه ، اگر بهم اعتماد نداشته باشیم که سنگ رو سنگ نمیمونه بگو بیا سکه بخریم دست خودت باشه اصلا یا توی صندوق امانات بانک ، چرا طلا که بحث بشه سرش . 

مشکل من همینه که حرفای من گوش نمیده اگه چیزی میخره به دل به خواه خودشه عمممرا برا من طلا بخره، ببین ...

نگذار منت بزاره واسه خرج کردن واست ، اشتباه ما همینه هی میگیم نه نمیخوایم نه اشکال نداره نه فدا سرمون مردا هوا برشون میداره ، با اخلاق خوب و سیاست نشون بده بهش که وظیفشه واست خرج کنه ، والا من جاریم شوهرش همه چی واسش می گرفت و زندگیشون عالی بود ولی پول بهش نمیداد ، اونم یه روز رفت دادگاه درخواست نفقه داد و منم وقتی شندیدم تو چشم همشون نگاه کردم گفتم دست مریزاد بهش و مردی که بخواد واسه زنش خسیس باشه اسمش مرد نیست . حتی گفتم زن از شوهرش انتظار نداشته باشه از کی داشته باشه؟ شوهرش ماهی ۱۰۰  گوشت و مرغ و طلا بخره واسش وقتی نداره یه پول اسنپ و اینترتت بده به چه کارش میاد ، همشون جا خوردن ولی مادرشوهرم گفت راست میگه و حرف حق جواب نداره 

بچه ها یه چیز رو خواهرانه بهتون میگم ، چه در رابطه یا پدرتون چه شوهرتون چه هرجنس مخالفی ، مردا اولیت ...

بله منم موافقم مرد ها شاید به ظاهر نشون ندن ولی بدشون نمیاد زنشون از نظر مالی کمکشون کنه 

بله منم موافقم مرد ها شاید به ظاهر نشون ندن ولی بدشون نمیاد زنشون از نظر مالی کمکشون کنه 

من حتی سر کارم نمیرم و از پولای خودشون واسشون جمع میکنم 😂😂 شوهرم میگه ماهی ۱ تومنی ۲ تومنی که به تو دادم اصلا حتی یادم نمیمونه چون تو خرجام گم میشه ، ولی هر ۶ ۷ ماه یه بار پولی که بهش میدم واسش قابل توجهه چون روش حسابی نکرده .

بچه ها یه چیز رو خواهرانه بهتون میگم ، چه در رابطه یا پدرتون چه شوهرتون چه هرجنس مخالفی ، مردا اولیت ...

میدونه من از کیه تو این سایت عضو شدم دنبال یه نفر به زیرکی و سیاست شما بودم که راهنماییم کنه 

احساس کردم سیاستت دقیقا اون چیزی هست که میتونه شوهرم و درست کنه

من پول جمع میکنم ولی نمیتونم خرجش کنم برا شوهرم میخوام اعتمادش و جلب کنم که میتونم

اونم منو قبول نداره ولی میدونم که توانایشو دارم 

من حتی سر کارم نمیرم و از پولای خودشون واسشون جمع میکنم 😂😂 شوهرم میگه ماهی ۱ تومنی ۲ تومنی که به ت ...

حالا قسمت مهم و جالبش اینکه یک زن نه تنها به شوهرش کمک مالی کنه بلکه برا خودش هم پس انداز باید داشته باشه متاسفانه من اینجور نبودم چون ما وضع مالی خوبی داشتیم و شوهرم میگفت نیازی به کار کردن من نداره و من نتونستم شغلی داشته باشم  از طرفی من هم اون زمان فکر میکردم همیشه اوضاع خوب و عالیه و اصلاً پس انداز نمیکردم  و الان که به خاطر یه دزدی که ازما شده تقریباً هیچی برامون نمونده من یه پس انداز کوچک هم ندارم فقط طلاهام بود که اونم همش رفت....