2777
2789

آیا عادی ام؟

بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم.

اولا شوهرم کاری نداره باهام و احتمالا دوس داره همسرش زیبا دیده بشه چون منم دوس دارم‌شوهرم زیبا دیده بشه و به خودش برسه.

بعد اینکه زن و مرد نداره کلا هرجا ادم وجود داشته باشه اول خودمو مرتب میکنم بعد میرم.

کیا مث من هستن؟حستون چیه؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم

عادی هستیم درسته؟؟؟

چون همه اینجوری ان و دوس دارم خوب به نظر برسن

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

مگه خوب و خوش تیپ دیده شدن با متاهلی تضاد داره؟ متاهلا هپلی میشن؟!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مرتب بودن و خوش پوش بودن چه ربطی به متاهلی و مجردی داره؟ 🙄

خب مسلما باید اینطور باشیم.فقط به نظر من اونکه زننده اس آرایش ها و لباسهای ناجور در مقابل مردهای غریبه اس وگرنه چقدر خوبه همیشه مرتب و آراسته باشیم

همه همینن دلیل نداره چون متاهلیم خودمونو زشت نشون بدیم

مثلا یه مرد یا پسر مجرد از ما خوشش بیاد چی استغفرالله😂😂

تازه من تو خیابون بهم تیکه بندازن خوشحال میشم فک میکنم خیلی خوشگلم حتما😥

بعدش عذاب وجدان میگیرم.

فقط دوس دارم اینجوری اعتماد به نفسم زیاد بشه و هیچ دلیل دیگه ای نداره

مرتب بودن و خوش پوش بودن چه ربطی به متاهلی و مجردی داره؟ 🙄 خب مسلما باید اینطور باشیم.فقط به نظر م ...

اره افرین

نه من اینجوری نیستم اصلا

مرتب و ارایش کم مانتو تا یکم‌بالا زانو فقط یکم‌موهام بیرونه که اونم سعی میکنم بذارم تو

یجوری گفتی متاهلم و دوست دارم خوب دیده بشم مگه بد دیده میشدی متاهلی مجردی نداره..یجا بخوای بری بای ...

خو مثلا پسری ببینه استغفرالله خوشش بیاد چی؟حالا درسته که ما اهلش نیستیم ولی بازم یکم عذاب وجدان آوره😟

خو مثلا پسری ببینه استغفرالله خوشش بیاد چی؟حالا درسته که ما اهلش نیستیم ولی بازم یکم عذاب وجدان آوره ...

این‌مورد مشکل اون مرد  نه ما

البته میگم بخودمون برسیم منظورم بیحجابی نیست

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته