2777
2789
عنوان

با شوهر عصبي چيكار ميكنيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 42 پست

راهش روانپزشکه

یکی دو قرص بهش میده 

خودشم خوشش میاد آروم میگیره

راضیش کن بره

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید اروم اروم ببرین مشاور مهار کنترل خشم یادبگیرن یکم بچس تربیت باید بشه ببین ازش تعریف کن خزش کن ب راه بیارش دیگه زنشی خودا بدون تااخر چی میگم حاش نیس😂چش گوشتون ببندین مجردا بحث خصوصی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خوب شما اصلا نميفهميديد دعوا ها رو ?

مامانم دقیقا حتی تو خلوت تو اتاق تا لب باز میکرد پدرم خدا رحمتش کنه صداش میرفت بالا و وسایلو پرت میکرد و... خونه متشنج میشد اما مامانم به خاطر ما دیگه به هیچی اعتراض نمیکرد و سکوت میکرد بزرگتر که شده بودم میدیدم چشماش پره اشک میشه اما چیزی نمیگه🥺خیلی دل بزرگ و صبوری میخواد اینهمه از خود گذشتگی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

راهش روانپزشکه یکی دو قرص بهش میده  خودشم خوشش میاد آروم میگیره راضیش کن بره

نمياد اصلا. اصلا قبول نداره مشكل داره. ميگه مشكلم بخاطر تو هست و تو بد هستي. همه تقصير ها رو گردن من ميانازه

نمياد اصلا. اصلا قبول نداره مشكل داره. ميگه مشكلم بخاطر تو هست و تو بد هستي. همه تقصير ها رو گردن من ...

یه روزی خسته میشه میره ولی. کاش زودتر میرفت قبل از اینکه روزای بد بیشتری رقم بزنه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

واقعا ديگه خستم كرده خيلي

میدونم عزیزم امید ب خدا داشته باش واینکه واقعا برابچه هان تلاش کن چون بچه هات دراینده ضربه میخورن برای اونا تلاش کن ک اگه سرت گزاشتی زمین ب قول مفروف مردی  خدااون روز نیار سایت بالا سر بچه هات خیالت راحت باشه ضرب المثلی ک همیشه هست میگن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
جمعه درحدمرگ کتکم زد امشبم دعوابحث غررر سرم داره میترکه دیگه ی مدته نمیتونم سکوت کنم میخام جداشم&nbs ...

ببرش دکتر .اگه دوستت داره