2777
2789
عنوان

با شوهر عصبي چيكار ميكنيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 42 پست
سلام قبلا بهش گیر میدادید؟ با حس کنترلگر دارید؟ محل کارش زنگ میزنید پیام میدید، هیچ کاری نمیکنید؟

جس كنترلگر دارم. ولي خودش همه كارهاش رو بخدا غلط انجام ميده و هر وقت حرفي زدم به صلاح خودش بوده. اصلا نميزاره يك كلمه هم حرف بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جس كنترلگر دارم. ولي خودش همه كارهاش رو بخدا غلط انجام ميده و هر وقت حرفي زدم به صلاح خودش بوده. اصل ...

مشکلتون دقیق همینجاست. خروجی هم همینه که گفتید، تا میاید یک کلمه حرف بزنید پرخاش میکنه چون هی بهش گفتید رفته توی کلش میاد خونه هم تحمل می‌کنه. و همینطوری ادامه بدید بدتر همیشه

اصلا یک کار درست هم نداشته باشه همینکه خودتون دارید کنترلش میکنید کار غلطیه پس خودتون هم بی عیب نیستید

آیا خوشتون اومد جمله قبلی رو خوندید؟ خیر. هیچ کس ذوست نداره از خودش بد بشنوه حتی همسرتون محرم زندگیتونه.

یکم نقد کردن و اینکارو بکن اون کارو بکن رو لغو کنید کلا چون مردا از مادری کردن همسرشون بیزارند.

به جاش تعریف کنید تعریف یک جمله ای، کشش ندید همچین مردی حوصله نداره. بابت وظیفش هم تشکر کنید یک ماه بعد اگه بهتر نشد بیاید بهم فحش بدید

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
مشکلتون دقیق همینجاست. خروجی هم همینه که گفتید، تا میاید یک کلمه حرف بزنید پرخاش میکنه چون هی بهش گف ...

اخه بعضي كارها هزينه داره. مثلا دكتر رفته به اشتباه قرار بوده عمل اشتباه بكنه

عينك ميگيره به اشتباه و هزينه ها بالا هست. بهش كه ميگم بهش بر ميخوره. خودش اصلا حواس نداره. حتي كيف پولش يادش ميره. همين دكترش رو من نميگفتم ٣٠٠٠ دلار بيشتر بايد ميداد. خوب حرف منطقي رو چرا نبايد گوش بده؟

چقدرسکوت صبرایوب که نداریم عزیزم شوهر روانی منم عقده ایه هرچی سکوت کردم هارترشد 

دیگه گلم وقتی میخوای زندگی کنی باید صبرایوب روداشته باشی هرچی با اینادهن به دهن بزاری هارترمیشن تهش یاروخودت یابچه دست بلندمیکنن و بددهنی وقهر وهزارتاکوفت دیگه پس همون کم محلی بهتره خودشون اروم‌میشن کم کم_من شوهرم رو همینجوری ازصد شاید رسوندم به۲۰ فقط،موقعی که اون جیغ ودادمیکرد سکوت میکردم تا اروم بشه خیلی سخته هاا ولی،فکرنکن روهوا میگم تجربه کردم

اخه بعضي كارها هزينه داره. مثلا دكتر رفته به اشتباه قرار بوده عمل اشتباه بكنه عينك ميگيره به اشتباه ...

چون از بس بهش گفتید کم خواس تر که شدت هیچ شخصبت مردپنش هم احساس میکنه پیش شما خورده‌... 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
دیگه گلم وقتی میخوای زندگی کنی باید صبرایوب روداشته باشی هرچی با اینادهن به دهن بزاری هارترمیشن تهش ...

عزیزم شوهرشما انسان بیمارروانی نیست مث شوهرمن شوهرمن،هزارباربش گفتم وقتی بحث مونه من میرم تواتاق یا اشپزخونه که جوابتو ندم ی ده دقیقه کنارهم نباشیم آقا سریع میاد دنبالم دعواروادامه میده ی بار ابمیوه گیرو روشن کردم هویج ابگیرم تا اونم خفه شه اومد بالگدزد زیر ظرف هویجا که گوش کن تاحرفموبزنم منظورش بقیه دعوابود اقاچنان ترسیدم که ضربان قلبم شد۱۴۷ پس خودش نمیخاد جواروم شه منم پابه پاش عرمیزنم 

ميگه علتش تو هستي. ميگه يك مسيله رو همش تكرار ميكني. سر بچه ها داد ميزنه. باور كنيد اينطور نيست. اصل ...

چقدر مشکلمون شبیه همه من امروز عمل دارم شوهرم باز دیشب وسط کارام با بچه ها درگیر شد منم هی نکن نکن میگفتم داشت با صدای بلند در حال مسواک زدن میگفت سکوت کن رفتم تو حموم زدمش در بسته بود اما پسرم فهمید گفت بیا بیرون چرا میزنید همو 😪

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲