2777
2789
عنوان

با شوهر عصبي چيكار ميكنيد؟

444 بازدید | 42 پست

شوهرم تا يك كلمه حرف ميزنم بهش زود عصباني ميشه و تو خونه جلوي بچه ها داد و بيداد ميكنه و منم بخاطر بچه ها بايد كوتاه بيام.

نميدونم واقعا چيكار كنم. سر هر چيز كوچيكي تا حرف ميزنم شروع ميكنه به پرخاش و صداش رو بالا بردن. هر چي هم ميگم جلوي بچه ها نكن بدتر ميكنه. همش هم تا يك چيزي ميشه ميگه اين بچه ها رو گ ه بار اوردي و همش ازم ايراد ميگيره. در حالي كه من همه تلاشم رو براي اين زندگي دارم ميكنم نميدونم بايد چيكار كنم. هر چي هم بهش ميگم عصبي هستي ميگه بخاطر تو هست و سر بچه ها خالي ميكنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور عزیزم باید مهارت کنترل خشم و گفتگوی صحیح رو اموزش ببینه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

سعی کن گاهی ازش تعریف کنی

چیزایی رو ک نداره

در حد معتدل نه افراطی

با خوشرویی بهش بگی 

کم کم اثر میذاره و باورش میشه

وقت عصبانیتش هم سکوت کن

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

سلام قبلا بهش گیر میدادید؟ با حس کنترلگر دارید؟ محل کارش زنگ میزنید پیام میدید، هیچ کاری نمیکنید؟

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

برادرشوهرمن اینجوریه بامادرشوهرم تویه ساختمونن یعنی پقتی میرم خونه مادرشوهرم همش صدای دادزدناش میاد توراه پله ولی جاریم همش سکوت میکنه توجمع هم کلی قربون صدقش میره ک یه وقت دادنزنه

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

هیچوقت خودت و بچه هات آرامش نخواهید داشت 

کنار یه آدم عصبی آرامش که نداری هیچ ،،،خودت بچه هات هم استرسی و گوشه گیر میشین

همیشه باید بترسی وحرف بزنی ،،

یا اتفاقی میوفته باید استرس بگیری که الان عصبی میشه 

بهترین کار سکوته اگه میخوای زندگی کنی

دقیقا کاریکه مادر من یه عمر به خاطر ارامش ما کرد😔

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

باهاش صحبت کن باهم برید پیش مشاور باید علت عصبانیتش پیدا شه

ميگه علتش تو هستي. ميگه يك مسيله رو همش تكرار ميكني. سر بچه ها داد ميزنه. باور كنيد اينطور نيست. اصلا اجازه صحبت بمن نميده

شما سعی کن وقتی حرفی داری زمانی ک بچه ها نیستن بگی و اینکه عزیزم شوهرت عصبی شما بشین فقط تماشا کن محلش نزار برو بزاخودت تواشپز خونه حرفیم زد بگو من حرف میزنم داد نیزنی ترجیح میدم براابرو محلت نزارم بزای تربیت بچه ها محلت نزارم و خیلی چیزای دیگه اگه بازم حرف زد بگو بیا بشین ی چی بخور صدات درنیاد نق میزنی ببین افراد اینطور هرچی بحث کنی بدتر لج میکنن تو یادش بده مثل بچه کوچیکن دقیقا و اینکه عزیزم اگه گفت بچه ها گوه باراوردی بهش بگو شما بشین خونه اشپزی کنی حامله شو تمیز کن من میرم سرکار نون او خاتواده میشم تازشم کیفشم بیشتر میدونی چرا هیچ کاری جز پول دراوردم راحت نیس فقط صبوری کن این افراد باید کنترل کنی باسیاست ن لج کنی غذا نپزی قهر کنی بری خوته بابات نمیدونم هرچی گفت تو جوابش بدی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹