2777
2789
عنوان

بی محلی کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5998 بازدید | 230 پست
آی گفتی.... آی گفتی .... یبار مامانش تب داشت این دست گذاشت رو پیشونیش ی لحظه انگار قلبش وایساد ی جور ...

وای آرهههه به خدا اینم همینه عزیزم، خیر نبینن الهی، اینا به دشمنشونم انقدر بی تفاوت نیستن که به ما شدن.

دقیقا دقیقا با لجبازی باعث شده یه سری ضررا بزنه و هیچ پیشرفتی هم نداشته باشیم، اما فکر میکنه هنر کرد ...

دقیقا شوهر منم همیشه میگه می‌دونی که من خدای لجم 

منم میگم وای وای یکم از خوبیات بگو ،یه دونه هم از خوبیات بگو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی مردا عقده ای هستن  دیگه خانواده دوستی هم حدی داره

آره عقده ای به تمام معنا، یعنی عقده و کمبود از سر و روش میباره، و فقط با پرخاش میخواد بگه منم آدمم، خیلی حقیره، و بزرگی خودشو فقط تو کوچیک کردن من میبینه. 

دیگه نمیدونم چجوری باهاش رفتار کنم

چند وقته ازدواج کردی عزیزم؟

ببین این خودش مثلا منو محدود میکنه، بعد من که براش محدودیت میزارم میگه تو اشتباه فکر میکنی، یا تو ذهنت خرابه! الان بعد ۴ سال با قرص اعصابم آروم نمیشم. دیشب که قاطی کرد گذاشتم هرچی از دهنش در میاد بگه و گفتم آره همش منم، من دیگه هیچی نیستم، آدم نیستم، همه اینایی که تو میگی هستم. تو انقدر قوی بودی که تونستی نابودم کنی، آفرین. اما تا نرفتی دنبال درمان پرخاشگریت من دیگه باهات حرفی ندارم. 

حالا این که کم نمیاره ،زهرشو چجوری بریزه خدا میدونه

آره عقده ای به تمام معنا، یعنی عقده و کمبود از سر و روش میباره، و فقط با پرخاش میخواد بگه منم آدمم، ...

اشکال نداره به فکر سلامتیت باش 

منم مثل تو بودم همش حرص و جوش میخوردم 

یکی از دوستام گفت نادیده بگیرش خودت برای خودت شاد باش 

وقتی میخواد اذیتت کنه ولی نتونه ببینه اصلا براش مهم نیستی حرص میخوره 

اشکال نداره به فکر سلامتیت باش  منم مثل تو بودم همش حرص و جوش میخوردم  یکی از دوستام گفت ...

آخه این حرص نمیخوره، زهرررررر میریزه، زرنگ تر از این حرفهاست، چنان بازی راه میندازه که خدا میدونه. تا حالا نشده عذرخواهی کنه، ولی کمبود و عقده اینو داره که من همش بگم ببخشید. اما خب آره، ایندفعه دیگه سعی میکنم تا جاییکه میشه به فکر سلامتیم باشم و قوی باشم، چون پرخاشگری دیگه خارج از تحملمه، خدا کمکم کنه❤

خب اگه تو لجبازی واقعا، یکم از لجبازیت کم کن شاید شوهرت درست شد رفتاراش ولی من اصلا لجباز نیستم خیلی ...

عزیزم به خدا اگر من لجباز باشم، اتفاقا مشاور بهم گفت تو انقدر شخصیت انعطاف پذیر و متعادلی داری که این داره سواستفاده میکنه و بدتر شده

چند وقته ازدواج کردی عزیزم؟ ببین این خودش مثلا منو محدود میکنه، بعد من که براش محدودیت میزارم میگه ...

چرا خودتو مریض کردی قرص اعصاب چرا باید بخوری 

از همین امروز تصمیم بگیر خودتو آروم کن ,هیچ کاریش برات مهم نباشه یه بار امتحان کن یک هفته اصلا باهاش حرف نزن 

هر موقع دوست داری حرف بزنی زنگ بزن به دوستت حرف بزن 

اصلا زنگ بزن با من حرف بزن 

یه هفته فک کن شوهرت خونه نیست اصلا ،غذا بپز بذار بخوره 

نه باهاش حرف بزن نه توجه کن بهش هر موقع هم عصبی بودی همون لحظه زنگ بزن به یه دوست حرف بزن خودتو خالی کن 

یه بار این کار امتحان کن اگه خودش بهت توجه نکرد

آخه این حرص نمیخوره، زهرررررر میریزه، زرنگ تر از این حرفهاست، چنان بازی راه میندازه که خدا میدونه. ت ...

شوهر منم اینجوریه وقتی از قهر خسته میشه به جای اینکه بیاد آشتی کنه همش دعوا راه میندازه انقد اذیت می‌کنه که من مجبور شم منت کشی کنم، بهش بگم ببخشید و این حرفا در حالی که اصلا مقصر نیستم ،مریضن دیگه انسانیت ندارن ،تربیت نشدن 

چرا خودتو مریض کردی قرص اعصاب چرا باید بخوری  از همین امروز تصمیم بگیر خودتو آروم کن ,هیچ کاری ...

الهی من دورت بگردمممم مهربون، خدارو چقدر شکر کنم که تو این تاپیک دوستای خوب و به این ارزشمندی پیدا کردم؟🌿❤

ممنونم از دلگرمیت عزیزدلم، آره خیلی خودمو رها کردم و انگار همش دلم میخواد تو تخت باشم که به هیچی فکر نکنم، اما دارم خودمو نابود میکنم. شما چند سالته عزیزم؟

شوهر منم اینجوریه وقتی از قهر خسته میشه به جای اینکه بیاد آشتی کنه همش دعوا راه میندازه انقد اذیت می ...

دقیقا همینطوره، تربیت نشدن، و عقده‌هاشونو با خودشون آوردن 

کتاب بی شعوری از خاویر کرمنت رو تهیه و مطالعه کنید ، اگه واقعا همسرت یه آدم سمی بیشعور باشه باید هر چه زودتر راه فرار ازش رو پیدا کنی ... این آدما فقط حال آدمو بد میکنن و بهتره هر جوری که هست فقط از دستشون فرار کنیم !!!!

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...