2777
2789
عنوان

بی محلی کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5998 بازدید | 230 پست
الهی من دورت بگردمممم مهربون، خدارو چقدر شکر کنم که تو این تاپیک دوستای خوب و به این ارزشمندی پیدا ک ...

قربونت عزیزم ،من ۳۰سالمه منم مثل شما آزمون آموزش پرورش شرکت کردم متاسفانه قبول نشدم و همین هم باعث شد که احساس شکست کنیم ، من وقتی با شوهرم قهر میکردم بعد خود به خود عصبی میشدم وسط قهر دعوا میکردم ولی الان یه دوستی دارم وقتی با شوهرم قهرم زنگ میزنم بهش از دعوام میگم بهش اونم حرفامو گوش میده یه راهنمایی های می‌کنه یکم خالی میشم 

الان بهت درخواست دوستی میدم هر موقع دعوا کردی بیا بگو یا به دوستی زنگ بزن خودتو آروم کن ❤️

کتاب بی شعوری از خاویر کرمنت رو تهیه و مطالعه کنید ، اگه واقعا همسرت یه آدم سمی بیشعور باشه باید هر ...

ممنونم عزیزم، حتما کتاب رو تهیه میکنم تا آگاهانه تر رفتار کنم، اون خودش متاسفانه اهل مطالعه نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم ،من ۳۰سالمه منم مثل شما آزمون آموزش پرورش شرکت کردم متاسفانه قبول نشدم و همین هم باعث ش ...

ازت ممنونم مهربونم

آره دیگه خیلی احساس قربانی بودن دارم، چون تا قبل ازدواج تحصیلاتمو تو دانشگاه تهران ادامه دادم، سرکار میرفتم، کلاس میرفتم. اما این بار و پرمو قیچی کرد و خونه نشینم کرد. ممنون که بهم روحیه و انگیزه میدی❤

دقیییییییییقا مثلا من خونه اواع و اقسام غذا با تزئین میپزم هیچی  اونوقت  رفتیم خونه رفیقش ...

یعنی عوقم میگیره ک میگن، ب خانم منم یاد بده یا  صدا خانمشون میزنن ازش دستورش بگیر یا  جلو طرف میگن چرا تو  واسم درست نمیکنی؟ 

اخه مرده نا مهربون، اون چیزای ک درست کردو دیدی؟ 

گفتی ممنونم؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عریزدلمی مهربون، ممنونم ازت. اتفاقا از اون روزی که اینجا صحبت کردم یکم تونستم جلوی خودمو بگیرم، با ش ...

خواهش میکنم عزیزدلم.انشاالله که مشکلت حل بشه.توکل کن به خدا.من یه احتمال دیگه هم که میدم میگم شاید از تربیت خانوادگیش باشه که این رفتار هارو میکنه.و ازارت میده.اینجور مورد ها یه کم زمان میبره.درست شدنش.گفتی چند وقته ازدواج کردی؟

چه دوست داشتنی فقط برا رفع نیازشون میخوان زن رو

انگار خیالشون راحته اینکه خانم خونمه، همیشه هست... نیازی نیس ناز دلشو بکشیم....  ناراحت باشه یا خوشحال، غذاشو درست میکنه ب بچه ها هم میرسه خونه هم مرتبه... 

بغلمم ک اراده کنم میاد، 

پس مراقبت از دلش لازم نیس 

نمیدونن این دل ک آسیب ببینه همه چیز به هم میریزه

چقدر دوست دارم اون مردهای ک  پدر و مادرشون ب هم احترام  میذارن اونام یاد گرفتن، لذت میبرم میبینم   با احترام  با زنشون حرف میزنن.... 

بعضی چیزا آدم باید از بچگی دیده باشه تا یاد بگیره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خواهش میکنم عزیزدلم.انشاالله که مشکلت حل بشه.توکل کن به خدا.من یه احتمال دیگه هم که میدم میگم شاید ا ...

بله عزیزدلم عقده ها و رفتارها کاملا ریشه در گذشته داره. من ۴ ساله ازدواج کردم

انگار خیالشون راحته اینکه خانم خونمه، همیشه هست... نیازی نیس ناز دلشو بکشیم....  ناراحت باشه یا ...

دقیقاااا کلمه به کلمه درست گفتی عزیزم. چون ندیده یاد نگرفته و چون بیشعور هست فکر میکنه که همین سیستمش درسته. 

دقیقا یه بار بهش گفتم تو واسه همین ناراحت میشی اما واسه من نه، چرا، چون همیشه هستم؟😔

دیگه تقدیر اینجوری بوده  به نظر من ما زنها نباید محتاج شوهرامون باشیم ،باید برای خودمون دلخوشی ...

دقیقا منم همین نظر رو دارم

دلم میخواد با دوستام و خانواده خودم دائم در تفریح و گردش باشم محل سگ نذارم به شوهرم تا بدونه که بدون اون هم به من خیلی خوش میگذره…

ولی متاسفانه هیچ دوستی ندارم نزدیک خودم و خانوادمم ازینایی هستن که از توی خونه جُم نمیخورن

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸