سلام خانما، همسرم اصلا توی حال بدم نمیاد سراغم و آرومم نمیکنه. در حالت عادی محبت میکنه اما وقتی دعوا کنیم خیلی لجبازی میکنه و من جون بدم هم نمیاد سراغم. واسه همه اینجوری نیستا، کافیه یکی از اعضای خانواده اش یه خار بده تو پاشون، این خودشو به آب و آتیش میزنه ولی نسبت به من خیلی سنگدله. عصر یکم بحثمون شد، برگشتیم خونه من شامشو کشیدم و اومدم تو اتاق، بعد همش سرفه میکردم در حد خفه شدن، و اونقدر کلافه شده بودم که دیگه اشکمم در اومده بود و از درد به خودم میپیچیدم و سرفه میکردم و ناله میکردم. دیدم همینجوری نشسته پای تلویزیون داره فیلم تماشا میکنه. بهش گفتم خیلی بیغیرتی من جون بدم هم نمیای سراغم و در اتاقو بستم. خیلی خسته شدم از اینکه حاضره از من و خودش بزنه واسه خونوادش یا هرکسی، اما دلش واسه من اصلا نمیسوزه. قبلنا اینجور مواقع خودم با گریه میرفتم بغلش و می گفتم آرومم کن. ولی امشب دلم واسه بیکسی خودم سوخت. توروخدا یه چیزی بگید که قوی باشم و نرم سراغش...😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این سکوت دامن میزنه ک حرف همسرتون درست بوده و شما غذایخوب درست نمیکردین و اینکه همسرتون باز جرعت میکنه جای دیگه پیش کسای دیگه حرفای بزرگتری بزنه... سکوت خیلی موقع ها خوب نیست
ببین شوهر من خیلی رفتاراش احمقانه و بچگانست، ۳۸ سالشه، اما اندازه یه خر ۲ ساله لجبازی میکنه و اینو ق ...
میدونم شوهر منم لجبازه وتو زندگی به خاطر لجبازی باعث شده تو خیلی مسائل عقب بمونیم منم اولا خیلی حرص میخوردم الآنم حرص میخورم ولی الان وقتی مثل خودش رفتار میکنم حرصش در میاد توقع داره قهر که میکنیم من آویزونش باشم
مقصر خودتی اسی، هروقت دعوا شده تو رفتی منت کشی و ب قولی گفتی انداختی تو بغلش و گدایی محبت کردی! اون ...
آره عزیزدلم کاملا حق با شماست، قبلنا هم همین کارو میکردم، اما انقدر که ۴ ساله تنش کشیدم و الان افسردگی و اضطراب دارم که اصلا از حالت عادی خارج شدم. یا هر موقع خواستم تظاهر کنم حالم حتی بدون اون خوبه بال و پرم رو قیچی کرد ک بیشتر حالمو بد کرد. ولی پیش خودش فکر نمیکنه بابا این بدبخت داره قرص اعصاب میخوره یه ذره آدم بشم
خیلی حس بدی دارم نسبت به زندگیم اگر بچه هام نبودن... اگر پدرمادرم ناراحت نمیشدن یه لحظه تحملش نمی ...
منم همش میگم کاش اوائل که توان و تحملش رو داشتم خانوادم حمایتم میکردن و خودمو از این وضعیت نجات میدادم. اما اونا همش گفتن هیچی نیست، خوشی زده زیر دلت درست میشه، هر گل یه خاری داره. اما این آشغال روز به روز هار تر شد
میدونم شوهر منم لجبازه وتو زندگی به خاطر لجبازی باعث شده تو خیلی مسائل عقب بمونیم منم اولا خیلی حرص ...
دقیقا دقیقا با لجبازی باعث شده یه سری ضررا بزنه و هیچ پیشرفتی هم نداشته باشیم، اما فکر میکنه هنر کرده که لجبازی و پرخاشگری میکنه. امیدوارم خدا سرشو به سنگ بزنه، از توان من دیگه خارجه