یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همیشه عاشق این رشته بودم وباخوندن کتابهای زیادی دراین زمینه آماده شدم که برم پیام نوروشرکت کنم ولی اینقدردغدغه زندگی روزمره م زیاده که هنوزموفق نشدم ولی سعی کن باعشق وعلاقه درسهایت روبخونی چون رشته روانشناسی شیرین وفرح بخشه پس قوی باش چون عشق علاقه دراین رشته یکی ازعوامل موفقیت هست
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
مثلا مبانی جامعه شناسی فیزیولوژی زیاده یا معرفت رو اصلا متوجه نمیشم چی میگه میشه یه کم در مو ...
ببین من رشته دبیرستانم انسانی بود و انگار قبلا اونارو خوندم معرفت چون فلسفه است باید بفهمی نباید بشینی حفظ کنی جامعه و کلا درسای انسانی همینجوریه باید سر کلاس کلا گوش باشی مفهوم چیزایی ک استاد میگه رو بفهمی و اگ نفهمیدی بپرسی.فیزیولوژی هم باید وقت بزاری بخونی دیگ من فیزیو رو ب ترتیب مراحل هر چیزیو مینوشتم مثلا میگ اول نورون میره فلان جا بعد پیام مثلا ب قشر مخ میرسه اینارو پشت هم مینوشتم حفظ میکردم