2777
2789

درسته بچه بشه ۷ سالش یک مادر ۵۲ ساله داره که البته این هم هیچ ایرادی نداره..

اما الحمدالله یک خواهر یا برادر ۱۵ساله هم داره..

پس نگران نباش.

به این دید نگاه کن که شما بشی ۶۵ سال

و بچه اولتون ۲۸ساله به امید خدا.   

در نظر بگیرید یک خواهر یا برادر ۲۰ساله داشته باشه قشنگتر هست یا تنها باشه؟؟؟؟

وا نداره من یک مساله کاملا منطقی و عقلانی رو گفتم  ایشون ۴۵ سالشه بچه ش راهنمایی بشه مادرش ۶۰ ...

چه ربطی به خودخواهی داره 

خیلی هم وا داره 

به نظرات و احساسات بچه در اینده باید فکر کنید 

من با پدرم ۴۱ سال اختلاف سنی داریم خیلی بده

دوستم ۱۵ سالش بود مادرش ۶۰  یک مادر پیر اصلا خوب نیست 

.......نمیشه بازش  کنم شاید دل کسی بشکنه

اما خیلی مسائل هست  

در اینده بچه نظرات متفاوتی داره  راجب اختلاف سنیش

SHREEM AZAR

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به خودخواهی داره  خیلی هم وا داره  به نظرات و احساسات بچه در اینده باید فکر کنید ...

منم میگم بده تفاوت سنی دیگه دختر گل

اون خانم میگه وااا چه بدی داره؟؟

خیلی آسیب زاست تفاوت سنی زیاد و غیر معقول

بعد این خانم یه بچه هم داره حالا اگه کلا نداشت میگفتی دیگه حالا نشده یا هرچیزی

اصلا بحث رفاه و مادیات نیست  بحث اینه که بچه خوب بزرگ بشه خوب بزرگ شدن فقط رفاه و مادیات نیست ...

موارد بسیاری دیدیم توی رفاه کااااااامل یک یا فوقش دوتا آوردن اصلا هم به تربیت اهمیت ندارن 

انسان های مصرف گرا و خودخواه بزرگ کردن..

کسی اگر بخواد بچه رو درست بزرگ کنه تو هر شرایطی بزرگ می‌کنه..

ما چرا قانع بودیم بچگی؟؟ چون می‌دیدیم پدرمادرها قانع هستن ..

یه طرحواره تو روانشناسی هست به نام تله انزوای اجتماعی.... این طرحواره تو دوران کودکی شکل میگیره. وقتی کودک میبینه که خودش از نظر ظاهری متفاوته و یا والدینش با والدین بقیه فرق دارن، کم کم از جمعها فاصله میگیره و هرچه بزرگتر میشه منزوی تر میشه و این آغاز شکل گیری خیلی ناهنجاری هاست. شاید خارج کشور یه مامان ۵۵ ساله برای یه دانش اموز عادی باشه ولی الان و تو ایران عادی نیست و احتمال اسیب به کودک زیاده. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
موارد بسیاری دیدیم توی رفاه کااااااامل یک یا فوقش دوتا آوردن اصلا هم به تربیت اهمیت ندارن  ...

مواردی که میبینیم برای همه صدق نمیکنه و نمیشه به همه تعمیم داد و بایدواقع بین بود

یه طرحواره تو روانشناسی هست به نام تله انزوای اجتماعی.... این طرحواره تو دوران کودکی شکل میگیره. وقت ...

دقیقا من توی بچگی اینجور شدم   *تک بچه نیستم*

اختلاف سنیم  زیاد بود  با والد

SHREEM AZAR

دقیقا من توی بچگی اینجور شدم   *تک بچه نیستم* اختلاف سنیم  زیاد بود  با والد

کاملا" درکتون میکنم. یه کودک هیچ وقت نمیتونه کنار بیاد، حالا هرچقدر به نظر بقیه این مسئله عادی باشه

کاملا" درکتون میکنم. یه کودک هیچ وقت نمیتونه کنار بیاد، حالا هرچقدر به نظر بقیه این مسئله عادی باشه

مرسی درک💚 حتی روی اجتماعی بودن الانم تاثیر گذاشته 

خییییلی سخت ارتباط برقرار میکنم  

SHREEM AZAR

مرسی درک💚 حتی روی اجتماعی بودن الانم تاثیر گذاشته  خییییلی سخت ارتباط برقرار میکنم   ...

تو بچگیتون خیلی مطیع بودید؟ احساس میکردید، همسالاتون شما رو کنار میذارن؟ از نقص های کوچیکتون خیلی خجالت میکشید؟

میشه تحصیلاتتون رو بپرسم ؟

دکتری مدیریت دارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم