2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 37 پست
تازه کوچیکتره درسخونه؟ معدلش چنذخ چه رشته ای هست هدفش کجاست اگر بره داشنگاه ولت کنه چی

اره
معدلش کمه چون نمیخوند از اول مهر بخاطر چت کردنای پی در پیمون
ولی بخودش اومده
دندون هدفشه
نه میدونم ولم نمیکنه هیچ جوره امتحاناشو پس داده بعدم مثل بعضی پسرا نیست خیلی آقاس

اینارو میدونم دقیقا بخاطر همین گفتم بریم تا بعد دی ولی هیچ جوره نمیخوام از دستش بدم شدیدا شاهزاده ی ...

از اینا خیلی زیاده هاا اگ بگردی ولی فعلا وقتش نیست الان باید تمرکزت روی درست باشه اگ بری دانشگاه ازینا زیاده

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینا خیلی زیاده هاا اگ بگردی ولی فعلا وقتش نیست الان باید تمرکزت روی درست باشه اگ بری دانشگاه ازی ...

از اینا هست
ولی نمیدونم من از این خوشم میاد
نمیخوام عوضش کنم حتی با پسرشاه

منم ولی تا دی ماه دو هفته مونده میرسم از معدل 10 برسم به 19؟

من از ۱۸.۹۲ نمیتونم برسونم ۱۹ تو چطوری مخیای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولی ی حسی بم میگه با این فرمون هیچ کدومتون به جایی نمیرسید

من از ۱۸.۹۲ نمیتونم برسونم ۱۹ تو چطوری مخیای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ولی ی حسی بم میگه با این فرمون هیچ کدومت ...

وقتی توانایی داشتم که توی یه شب امتحان زیستمو از 6 برسونم به 16 ینی نمیتونم از 10 معدلو بکشم ب 19؟

از اینا هست ولی نمیدونم من از این خوشم میاد نمیخوام عوضش کنم حتی با پسرشاه

خب باید به پسر شاه بگی اگه منو میخوای باید منتظرم بمونی یا بیای خواستگاریم درحد یه نامزد بمونیم تا وقتی بزرگ شدیم

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

منم ولی تا دی ماه دو هفته مونده میرسم از معدل 10 برسم به 19؟

اره بشین بخون میلیاردها پسر هست تو این دنیا این نشد اون یکی ول‌کن بابا

مگه اون خودشو بخاطر تو تیکه پاره میکنه که تو اینجوری میکنی

خب باید به پسر شاه بگی اگه منو میخوای باید منتظرم بمونی یا بیای خواستگاریم درحد یه نامزد بمونیم تا و ...

اخه خانوادم قبول نمیکنن اونم خانوادش قبول نمیکنن توی 17 نامزد باشیم
حتی نمیدونن همو میخوایم بدونن قطع میکنن رابطمونو

اره بشین بخون میلیاردها پسر هست تو این دنیا این نشد اون یکی ول‌کن بابا مگه اون خودشو بخاطر تو تیکه ...

اره بخدا از رفیقای چن سالش بخاطر من زد
هروقت میریم بیرون من بزور میرم یچی میگیرم نمیزاره دست کنم تو جیبم
همیشه الویتشم
اصلا یچی میگم یچی میشنوی

از اینا هست ولی نمیدونم من از این خوشم میاد نمیخوام عوضش کنم حتی با پسرشاه

خدایااااااااااا خدایااااااا از این نیست پسر شاه وشاهزاده وتک و جنتلمن وبی نظیرو آقا اینا واسه ی اینکه اول راهی قربونت تورو خدا بشین درستو بخون اگرم واقعا اینطور که میگی به خدا به خدا اگه سبک بازی دربیاری اگه کنترل نشده بری جلو صددرصد از دستش میدی پس اولین شوق وذوقت درست باشه به موقعش اون همه کار برات میکنه که به دستت بیاره فقط خیالشون از بابت دوس داشتنش راحت نکن بذار بدونه آدم فهمیده وسنجیده وهدفمندی توزندگی که واقعا پات بمونه 

خدایااااااااااا خدایااااااا از این نیست پسر شاه وشاهزاده وتک و جنتلمن وبی نظیرو آقا اینا واسه ی اینک ...

چجوری ینی بیمحلی کنم خودمو بزارم الویت؟چرا اخه؟ اخه ما با هم مخفی کاری نداریم اون ابراز میکنه منم میکنم