2777
2789
عنوان

از دخترم خیلییی دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون جلوی مادربزرگش بهش" نه " گفتی احساس بدی بهش دست داده و اون کار و کرده. جلوی دیگران باید رعایت حالشو میکردی یه لواشک مگه چیه اخه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

به نظر من رفتار شما درست بوده 

نباید بذارین بچه لوس بشه 

از این به بعد هم سعی کنین بیشتر با صحبت بعد کم محلی رفتار اشتباهشو بهش بفهمونین

برای خودش اول خوبه

همه مادر نیستن که تحمل کنن رفتارای بد آدمو

فردا خودش به مشکل میخوره تو روابطش

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

همون جا میگرفتی یه سیلی میزدی بهش کی گفته بچه نباید کتک بخوره همین روانشناسای بی مغز ب شما اینا رو گ ...

ببخشید پس با این اوصاف انتظار دارید در آینده بچه هر مشکلی پیش اومد به شما بگه ؟ باید رفیق بود

اگر خودتون اشتباه کنید دوست دارید یکی بزنه در گوش شما اونم جلو جمع ؟ 

این یک بچه هفت سالس نه ۳۰ ساله تو این سن چجوری درست غلط تشخیص بده از بچگی یک کاری کرده 

تازه اونم وقتی اومده عذر خواهی کرده 

چرا رواج میدید ارزش بجه کمتر از یک آدم ۳۰ سالس بچه رو میشه تحقیر کرد ولی یک بزرگسال رو نه ؟

این تویی که اسم پدرتو اوردی گفتی باهاش قهری  من به زندگی کسی دخالت نکردم داری درس ادب به من مید ...

دوتا عینک بزن پس😐کامنتی ک من درباره پدرم نوشتمو برو ریپ بزن بیار نشونم بده!! واااای خیلی اوضاعت خیطه بخدا😂 علاوه بر مشکل اعصاب و روان ، اختلال بینایی هم داری🤣

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

معلومه بچه بودی یه بلایی سرت اوردن که انقدر اوقده ای شدی

اونوقت میگن چرا مخالف حضور مردا تو سایت زنونه هستین بیاید تحویل بگیرید اصلا تو چرا با همجنس من داری بی احترامی میکنی؟یه کم هم رو سوادت کار کن عقده ای درسته نه اوقده ای آقای همه چی دان

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

بدبخت اون مرد که که با تو زندگی کنه

@نی_نی_یار_پنج  

لطفا ب توهینای این مردک نامحترم رسیدگی کنید

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دوتا عینک بزن پس😐کامنتی ک من درباره پدرم نوشتمو برو ریپ بزن بیار نشونم بده!! واااای خیلی اوضاعت خیط ...

ولش کن بابا ارزش نداره اعصاب خودتو خراب کنی

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

اونوقت میگن چرا مخالف حضور مردا تو سایت زنونه هستین بیاید تحویل بگیرید اصلا تو چرا با همجنس من داری ...

می‌بینی خدایی؟😐😂 اصلا اینکه مخالف حرف همدیگه باشیم مهم نیس برام بهرحال هرکسی یه نظری داره ولی از همون اول اسم مادر منو میاره نیگه کینه داری میگه مشکل از پدرته چقد ینفر باید لو لول باشه کم بیاره ب خانواده طرفو بکشه وسط

ولش کن بابا ارزش نداره اعصاب خودتو خراب کنی

من واقعا برام مهم نبود ولی این دیگه از حدش گذشته صفاتی ک لایق خودشه رو بمن نسبت میده تکلیفش امروز روشن میشه