2777
2789
عنوان

از دخترم خیلییی دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 131 پست
باز خوبه من چارتا مطلب من باب روانشناسی کودک میخونم اگر هم جایی مشکل داشته باشم دنبال رفعشم، شما چی ...

بیا ده تا روان شناس بهت نشون بدم مثل تو مشکل اخلاقی اوقد ای باشن یکم رو خودت کار کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما غصه بچه منو نخورید. اونی ک نیاز داره ترمای کودکیشو رفع و رجوع کنه شمایی گویا زیاد باهاتون قهر می ...

من روانم درسته شما اگه اگه ادم بودین با پدرتون درست برخورد میکردین خانم روان شناس😂

انقد ادب و فهمت کمه نمیتونی با خودم مقابله کنی؟ غلط میکنی اسم پدر منو میاری وسط بیشعور کج فهم

چرا اتفاقا جواب ادمهایی مثل تو رو میتونم بدم چدن فکر میکنی عقل کلی خودت ضعف نشون دادی از اخلاقت الانم کم اوردی نمیدونی چی بگی هر چه قدر هم ریپ بزنی جلو تو ادم کم نمیارم برو خودت اصلاح کن پیش روان شناس برو بدبخت شوهرت

بیا ده تا روان شناس بهت نشون بدم مثل تو مشکل اخلاقی اوقد ای باشن یکم رو خودت کار کن 

همینکه صفات خودتو ب من نسبت میدی معلوم خودت چیکاره ای 😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من روانم درسته شما اگه اگه ادم بودین با پدرتون درست برخورد میکردین خانم روان شناس😂

پدرمن روی سرم جا داره احترام کسایی که جای پدرمن هم ب‌وقتش. ولی با ادمایی بی شان و شخصیت درحد لیاقتشون رفتار میکنم اقای نا محترم. یک پست دیگه منو ریپلای کنید سروکارتون با نی نی یار خواهد بود

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

انقدر ضعیف النفس هستین از شدت فشار بجای جواب ب من پای خانواده و پدرمادر و شوهرمو وسط میکشید برین ی فکری ب حال پر عقده خودتون بکنید بعد منو ب روانشناس ارجاع بدین.

جواب درخوری برای تک تک پست هاتون دارم منتها مث شما نیستم حرفمو نجویده بریزم بیرون

انقدر ضعیف النفس هستین از شدت فشار بجای جواب ب من پای خانواده و پدرمادر و شوهرمو وسط میکشید برین ی ف ...

وسط کشیدم چون حرفات با عملت یکی نیست این شمایید که باید درمان بشید تا در همه حال یکی باشید نه دو روعصبی و مریض

وسط کشیدم چون حرفات با عملت یکی نیست این شمایید که باید درمان بشید تا در همه حال یکی باشید نه دو روع ...

شما خیلی بیجا کردی اسم پدرمادر منو آوردی از شرف نداشتته هرکی باهات مخالف باشه ب خانوادش توهین کنی حالا کی عقده ایه؟ بابت این حرفت تعلیق میشی مزاحم بدبخت 

شما خیلی بیجا کردی اسم پدرمادر منو آوردی از شرف نداشتته هرکی باهات مخالف باشه ب خانوادش توهین کنی حا ...

این تویی که اسم پدرتو اوردی گفتی باهاش قهری  من به زندگی کسی دخالت نکردم داری درس ادب به من میدی منم گفتم برو خودت رو درست کن دیونه عصبی بعد بیا به من درس بده

معلومه بچه بودی یه بلایی سرت اوردن که انقدر اوقده ای شدی

عقده ای صحیحه 

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
شما خیلی بیجا کردی اسم پدرمادر منو آوردی از شرف نداشتته هرکی باهات مخالف باشه ب خانوادش توهین کنی حا ...

ولش کن این حتی طرز نوشتن صحیح کلماتم بلد نیست

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...