2777
2789

کاشی آشپزخونه

کاشی حموم دستشویی

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشسد اینجا میپرسم سهمیه تاپیکم تموم شده 

بچه ها مامانم دیشب تخمدان سمت چپش داغ شدو درد گرفت امشب دوباره  سمت راست. اصلا دست میزنی رو پوستش داغه بنظرتون چرا اینجور شده؟ شما اینجور شدین تاحالا؟

زشتن

برم عوض کنم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
ببخشسد اینجا میپرسم سهمیه تاپیکم تموم شده  بچه ها مامانم دیشب تخمدان سمت چپش داغ شدو درد گرفت ...

خب چرا نمیره دکتر شاید یه چیزه خیلی مهم باشه ببرش دکتر توروخدا

خودت گل .....  پیرهنت گل.....
اینا ک قدیمی شدن دیگه ...ولی خوبن ...مهم تمیز و نو بودنه

واسه خونه ییلاقی بود، واسه سرویسو عوض کنم قشنگ نیست

به آشپزخونه میخوای سرامیک بزنی کلا؟ چرا بین کابینتی نمیزنی ؟با هزینه ی کمتر

آره کلشو میخوام بزنم، اخه ۲طرف کابینت میخوره ی طرف خالی میمونه بدون سرامیک بد میشه

نمیاد🥲🤦🏻‍♀️💔💔

مادربزرگ من همش پهلوش میسوخت یه روز داد بالا دیدیم واقعا انگار پوستش سوخته انگار داغ گزاشتی بهش و فهمیدیم که سرطان انقدر پیشرفت کرده که اندام های داخلی دارن از بین میرن چون بدخیمه به همه جای بدن سرایت کرده

خودت گل .....  پیرهنت گل.....
واسه خونه ییلاقی بود، واسه سرویسو عوض کنم قشنگ نیست

آشپزخونه خوبه سرویس ی چیز ساده تر بردار‌ البته من باشم همون آشپزخونه هم ساده تر برمی‌داریم ولی اگر همینو خریدی حتما اون نوار نقره ای دورش هم بگو کار کنه جلوه اش به همونه

همتا اسم خـودمه♥