2777
2789

این چیزی که تو گفتی همچین هم خوب نیستاا

افراطیه بعد بخوای مثلا یه شرایطی پیش بیاد یه مدت دور باشید واسه خودتون دردسر میشه

چه اصراریه تعادل بهم بخوره هرچیزی به اندازه‌اش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزی که تو گفتی همچین هم خوب نیستاا افراطیه بعد بخوای مثلا یه شرایطی پیش بیاد یه مدت دور باشید ...

اخه ميدوني من ي حن سال خيلي بهش گيردادمو اذيتش كردم يجا ميرفت دو ساعت سرويسش ميكردم

اخه ميدوني من ي حن سال خيلي بهش گيردادمو اذيتش كردم يجا ميرفت دو ساعت سرويسش ميكردم

اونم بده خب

نه از اینور بوم بیوفت نه از اونور

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من يا صفرم يا صد دگ مشكلم اينه 

زندگی در طول زمان بهت یاد میده و اگه یاد نگیری هی تکرار میشه

چيو يادنگيرم

اینکه گاهی وقتا همین صفر و صد بودن به ضرر خودته

گاهی رعایت تعادل به نفعته