2777
2789

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_پنج  

سلام نی نی یار 

خوب هستین ؟!

روزتون به خیر باشه ...!

ایام به کام .

اوقات خوشی رو براتون آرزو میکنم .

روز زن پیشاپیش مبارک .

نی‌نی یااااار 

مگه میشه یه کاربری بدون اینکه تذکر بگیره تعلیق بشه ؟

الان اگه از من بپرسن به کدوم گناه نکرده تعلیق شدی ؟!

من باید چی جواب بدم ؟ 

کاربریِ برق_بیآ_منو_بگیر رو چرا الکی الکی تعلیق کردین آخه؟؟؟؟ ( استیکر بغض )

حالا که تعلیقش کردید کی برش میگردونید ؟! 

( استیکر بغض به توان دو )

نی نی یار جان 

باوررررررر بفرمایید که من دیگه خط ندارم باهاش کاربری جدید تشکیل بدم !!!

باورررررررررر بفرمایید که من تا حالا با :

خط اول مامانم 

خط دوم مامانم 

خط بابام 

خط خودم 

خط مامان بزرگ پدری 

خط مامان بزرگ مادری 

زن دایی 

دختر دایی 

زن عموم 

خط اول پسر عموم 

خط دوم پسر عموم 

دوست 

و همسایه پیر و فرتوتمون 

عضو نی نی سایت شدم ، 

باور بفرمایید که اگه بابابزرگم از اون بابابزرگا نبود که یه دیقه هم گوشیشو از خودش جدا نمیکنه و من گوشیشو گیر میاوردم ، 

همین الان با خطش کاربریِ برق_بیا_منو_بگیر_۲ رو تشکیل میدادم و مزاحم اوقات شریف شما نمیشدم 🥲💔

کی کاربریمو برمیگردونید ؟🥺🥺🥺🥺🥺

اقلا بگید من به خاطر کدوم گناه نکرده و جرم مرتکب نشده تعلیق شدم ؟ 😫🤧

اون یکی پدربزرگتون چی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بعد الان نی نی پنج خوابه باید سه رو تگ کنی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرشو داده به نی نی یار پنج 🤧

خدا بیامرزه 😬

مرسی از شما 🫱🏻‍🫲🏼🫂

خواهش میکنم