2777
2789

یه سقط داشتم.اقدامم .ماه پیش لتروزول خوردم پریود شدم خییییلی کم حجم و خون تیره.کلا دوسه روز طول کشید.بعدش دوسه روز لکه بینی شد و تمام .دوروز پاک بودم ولی باز دوباره لکه بینی دارم.بخدا بریدم هی مشکل رو مشکل اضافه میشه.روز سوم پریودم رفتم سونو شکمی گفت دوتا فولی ۲۱ داری ضحامت رحمم ۶بود.خیلی زیاد بود برای روزسوم.وجالب اینکه روز ۴ پریودم که البته لکه بینی بود کیت زدم مثبت شد و تخمک گذاریم بود.نمیدونم چه مرگم شده .تو سونو همه جی خوب بود نه پولیپ نه فیبروم نه کیست.میترسم ضخامت رحم که بهش میگن اندومتریوز گرفته باشم.اگه نازا بشم چی..دلم میخواد بمیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر خوب این چیزا مشکلی نیست ک خودتو داغون کنی و دلت بخای بمیری  

ضخامت رحم هم اسمش اندومتره

اتدومتریوز یه مشکل خیلی جدیتره

بهش فک نکن اقدامتو داشته باش ماه بعد هم سونو برو صرفا جهت چک کردن اندومتر

چند سالتونه؟ چند وقته ازدواج کردین؟ چرا انقدر استرس؟

۲۸.چندسالی میشه خودم اول نمیخواستم جلوگیری کردم بعد که اقدام کردم ماه سوم اقدام گرفت ولی سقط شد.بعد سقط همه چیم اوگی بود پریودم همه چی ماه پیش لتروزول خوردم اینجوری شدم.چرا لکه بینی آخه.ممکنه از استرس زیاد باشه یا بخاطر لتروزول که هورمونیه؟

دختر خوب این چیزا مشکلی نیست ک خودتو داغون کنی و دلت بخای بمیری   ضخامت رحم هم اسمش اندومتره ...

دکترم میگه ضخامت رحم بالاس چون فرداش تخمک گذاریت بوده حوالی تخمک گذاری ضخامت بالاس.خب پس این لکه بینی کوفتی چیه،

۲۸.چندسالی میشه خودم اول نمیخواستم جلوگیری کردم بعد که اقدام کردم ماه سوم اقدام گرفت ولی سقط شد.بعد ...

عزیزم سنی هم نداری، دارو رو بخور ولی خیلی منتظر و چشم به راه نباش، زندگی عادیت رو بکن، استرس و انتظار واقعا بده 

من خودم پریودام انقدر نامنظم بود و هر ماه لکه بینی که مطمئن بودم باید آی وی اف کنم، زخم دهانه رحم داشتم دکتر بهم گفته بود تو فریز کن بعدم دیگه جلوگیری نکن چون بچه دار نمیشی به این راحتی،دکترم رو عوض کردم، گفت اصلا نمی خواد فریز کنی، پماد واژبنال داده بود، اون دکتر قبلی می گفت تا دو هفته رابطه نداشته باش چون پماد می زنی، این دکترم گفت هر موقع خواستی رابطه داشته باش فقط بعدش پماد رو بزن😂

جلوگیری هم هر چند سال خواستی کن، با اولین باری که بدون برنامه جلوگیری نداشتیم من حامله شدم با اون اوضاع پریود های هر چند ماه یکبار و زخم، مهم اینه استرس نداشته باشی، فقط صبحانه خودت و همسرت خرما و عسل و سباهدونه بخورید 

خدا منو دوست نداره ..فک نمیکنم برای من همچین اتفاقای خوبی بیوفته😭

این چه حرفیه، شما همسایه امام رضایی، یه مدت هر روز برو حرم یه زیارت بخون، یکم راه برو حال و هوات عوض بشه، من آرزومه مسهد زندگی کنم