تن تو ظهر تابستونو به یادم میاره رنگ چشمای تو بارونو به یادم میاره وقتی نیستی زندگی فرقی با زندون نداره قهر تو تلخی زندونو به یادم میاره من نیازم تو رو هر روز دیدنه از لبت دوستت دارم شنیدنه تو بزرگی مث اون لحظه که بارون می زنه تو همون خونی که هر لحظه تو رگ های منه تو مث خواب گل سرخی لطیفی مثل خواب من همونم که اگه بی تو باشه جون می کنه من نیازم تو رو هر روز دیدنه از لبت دوستت دارم شنیدنه تو مثل وسوسه شکار یک شاپرکی تو مثل شوق رها کردن یک بادبادکی تو همیشه مث یک قصه پر از حادثه ای تو مثل شادی خواب کردن یک عروسکی من نیازم تو رو هر روز دیدنه از لبت دوستت دارم شنیدنه تو قشنگی مث شکل هایی که ابر امی سازن گل های اطلسی از دیدن تو رنگ می بازن اگه مردای تو قصه بدونن که این جایی برای بردن تو با اسب بالدار می تازن من نمازم تو رو هر روز دیدنه از لبت دوستت دارم شنیدنه نفست شعر بلند بودنه با تو بودن بهترین شعر منه
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
مرسیدیروز همین ویرایش رو میزدم نمیشدلینک هم نمیشه حتی لینک مشکی!!میزنه مجاز نیست
خواهش می کنم.
💖💖💖
آره دیروز خطا می داد.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.