2777
2789
عنوان

این توقع بیجاییه که ادم انتظارداشته باشه شوهرش پشتش دربیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 38 پست

توقع بیجایی نیست ولی استثنا داره و تنها استثناش هم دقیقا همین موردیه که گفتی. شوهرت کار کاملا درستی کرده.

خانوادت به تو نزدیکتر از شوهرتن و آشتی میکنید ولی اگه شوهرت چیزی بگه کدورت جدی پیش میاد و بعدا خود تو میگی چرا کاسه داغتر از آش شدی یا دخالت کردی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بنظر شما رفتار درست باشوهرم توی اینجور مواقع چیه؟ چون میگم چرا پشتمو خالی میکنی وباوجود اینکه میدون ...

من اینجور مواقع تو مجالس کسایی ک بهم اهمیت ندادن شرکت نمیکنم

دیگه حالی ازشون نمیپرسم

کلا برام بی ارزش پیشن

و این تاحد زیادی حالمو خوب میکنه ک خودمو از شرشون دور نگه داشتم

و مثلا کسیشون فوت کرد منم مثل خودشون میشم نهایت ی تسلیت سرد بگم و رد بشم

اونوقت اگر همسر اومد گلگی کنه 

شماهم میتونید بگید داغدار بودم، بیمار بودم، باوجود احترامی ک براشون همیشه قائل بودم ی حالی نپرسیدن ازم، از ی غریبه هم غریبه تر

از من انتظاری نداشته باش

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میگید باهمسرم قهرکردم اشتباه بود؟

من بودم قهر نمیکردم

معمولا این روشا جواب نمیده، 

جز اینکه شما بخاطر همون قهر هم ی حس ناراحتی توی وجودت هست ک رابطه ات با همسرت بهم ریخته

ازونطرف نتیجه مطلوبم از قهر نمیگیرید یعنی ب احتمال زیاد رفتار همسرت تغییر نمیکنه

این وسط بین اینهمه ادم فقط شمایی ک عذاب و ناراحتی میکشی

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

حالا اگه شوهرت به مامان باباتم چیزی میگفت باز تو پاچه شوهرتو میگرفتی که چرا گفتی بیچاره شوهرامون نمی ...

ببین نمیگم ک بی احترامی کنه.مثلا دخترعمه ی همسرم توجمع باباش سرش داد زد شوهرش برگشت گفت بابا ازاین ب بعد هروقت خواستین سرزنم دادبزنید اول سرمن دادبزنید خب اون پدرزنه که دیگه نمیومد دفعه ی بعدی دادبزنه اول سردومادش،بااین حرفش بش فهموند که دیگه نباید سردخترت دادبزنی بی احترامی هم نکرد

منوهمسرمو نی نیمون
من بودم قهر نمیکردم معمولا این روشا جواب نمیده،  جز اینکه شما بخاطر همون قهر هم ی حس ناراحتی ...

پس یعنی میگی زندگی عادیم ادامه بدم تا وقتی که موقعش شد

تو مراسما وبیماریاشون زنگ نزنم وسراغ نگیرم؟

کاربرقدیمی ام وکاربری قبلیم تعلیق شده
پس یعنی میگی زندگی عادیم ادامه بدم تا وقتی که موقعش شد تو مراسما وبیماریاشون زنگ نزنم وسراغ نگیرم؟

اره ادامه بدید

البته میتونید توی پیجهای روانشناسی و مشاوره جستجو کنید ببینید که حین ادامه ی زندگی چه راه حل عقلانی و منطقی ای وجود داره ک همسرتونم با خودتون همراه کنید. 

دررابطه با سراغ نگرفتن از خانواده شوهرم بستگی ب دل خودتون داره

من باشم خیلی سرد و مختصر نهایت ی زنگ بزنم البته توی شرایط بدشون. ن اینکه همینجوری بخوام حال و احوال کنم روزمره