2777
2789
عنوان

این توقع بیجاییه که ادم انتظارداشته باشه شوهرش پشتش دربیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 38 پست
مامانه من جلوشوهرم ببخشید رید بهم،یه حرف ناحق زد من گریه کردم بابامم پشت مامانم دراومد گفت حق با مام ...

حالا شاید بنده خدا خواسته بی احترامیشونو نکنه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
این حرفا کدومه خواهرم من یمدت فلج شدم خانواده شوهرم یه زنگ نزدن پدرم فوت شد همین کارو کردن و تازه ...

ادم ازدواج نمیکنه که فقط باطرف بخوابه و بیدارشه که.همچین مواقعی انتظارداره طرف حمایتش کنه.یکی ازفامیلای همسرم خانومه توجمع باباش سرش داد زد شوهرش بااحترام برگشت به پدرزنش گفت ازاین ب بعد هروقت خواستین سراکرم دادبزنید اول سرمن دادبزنید.ب شوهرم میگم اون پسره ببخشید دهاتی هم بود ولی اونجوری پشت زنش دراومد بعدشوهره من توجمع خانوادم ریدن بهم.هیچی نگفت

منوهمسرمو نی نیمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حرفا کدومه خواهرم من یمدت فلج شدم خانواده شوهرم یه زنگ نزدن پدرم فوت شد همین کارو کردن و تازه ...

خدابهتون سلامتی بده

توی پیام بعدی گفتم ک تاحدودی بستگی ب شرایطم داره

شوهرتون میرن کمک خانواده اش و البته ناراحت کننده است کم فهمی دیگران

ولی شما میتونید در شرایط مشابه خیلیم ابراز همدردی باهاشون نکنید، یعنی رفتارها و عکس العمل خودتونو مدیریت کنید

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ادم ازدواج نمیکنه که فقط باطرف بخوابه و بیدارشه که.همچین مواقعی انتظارداره طرف حمایتش کنه.یکی ازفامی ...

ببین شما خانواده خودت دیگه به خودت مربوطن عزیزم

این دیگه توقع بی جاییه 

ولی نسبت به خانواده خودش حق داری

کاربرقدیمی ام وکاربری قبلیم تعلیق شده
مثلا چی بهت گفتن یا چه رفتاری باهات داشتن؟

منومامانم یه بحثی بینمون پیش اومد بحث هم نه یه چیزیو ب مامانم گفتم نباید جلوشوهرم میگفتی.شوهرم اومدداخل مامانم شروع کرد حرف زدن و بحث کردن بامن.حرفایی رو زد که اصلا من نگفته بودم منم هرچی ازخودم خواستم دفاع کنم مامانم مظلوم نمایی میکرد بابامم طرفشو میگرفت منم زدم زیرگریه شوهرمم مث ادمایی ک باادم هیچ نسبتی ندارن نشسته بود

منوهمسرمو نی نیمون
خدابهتون سلامتی بده توی پیام بعدی گفتم ک تاحدودی بستگی ب شرایطم داره شوهرتون میرن کمک خانواده ا ...

بنظر شما رفتار درست باشوهرم توی اینجور مواقع چیه؟

چون میگم چرا پشتمو خالی میکنی وباوجود اینکه میدونی چطور بامن رفتار کردن ولی بازم باکله میری سمتشون

قسم  دروغ میخوره که نرفتم و فرداش با کله میره

کاربرقدیمی ام وکاربری قبلیم تعلیق شده
مامانه من جلوشوهرم ببخشید رید بهم،یه حرف ناحق زد من گریه کردم بابامم پشت مامانم دراومد گفت حق با مام ...

وقتی خانوادامه ات جلو شوهرت بی عزتت میکنن چه انتظاری

از شوهرت داری

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

وااای من الان داشتم به همین موضوع فکر میکردم وحتی بخاطر خواهرش ۲۰روز باهم قهر بودیم ودیروز آشتی کرد ...

شوهر منم دقیقااااا همینه بخاطر خونوادش حتی منو تا پای طلاقم میبره 

نمیدونم جنسیتش هنوز معلوم نشده

حالا اگه شوهرت به مامان باباتم چیزی میگفت باز تو پاچه شوهرتو میگرفتی که چرا گفتی بیچاره شوهرامون نمیدونن کدوم طرفی باید باشن در ضمن میونه تو مادرت درست میشه وشوهرت بی احترامی کنه حرفی بزنه میونشون هیچ وقت درست نمیشه به اینم فکر کن

من هیچوقت از شوهرم انتظار ندارم  ازم دفاع کنه

هر کی حرفی نامربوط بزنه خودم حسابش و میرسم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌