2777
2789

توخانواده ی همسر وقتی چیزی میگن بهم شوهرم فقط سکوت میکنه یا توخانواده ی خودم.مثلا بابام پشته مامانم درمیاد چیزمیگه ولی شوهره من هیچ عکس العملی نشون نمیده نمیگم بی احترامی کنه ولی لااقل یچیزی بگه ک نشون بده منم تنها نیستم

خیلی ریلکس بی هیچ واکنشی

منوهمسرمو نی نیمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اگرفرد بزرگسال و بالغی هستید، نباید انتظار دفاع کردن از حقتون رو از بقیه داشته باشید عزیزم

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

حالا شوهرمن چندان از اخلاقش تو خونه راضی نیستم ولی وای بحال روزیکه یکی اسم منو بچه هاشو بیاره طرفو میخوره خواه باباش باشه خواه بابای من

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
شما اگرفرد بزرگسال و بالغی هستید، نباید انتظار دفاع کردن از حقتون رو از بقیه داشته باشید عزیزم

اگه سه چهارنفرهمزمان بهت حرف بزنن بازم انتظارنداری همسرت پشتت دربیاد؟

منوهمسرمو نی نیمون

وااای من الان داشتم به همین موضوع فکر میکردم وحتی بخاطر خواهرش ۲۰روز باهم قهر بودیم

ودیروز آشتی کردیم وبهم میگه تو یکی دیگه میاد پاچه تو میگیره

توهم‌میای پاچه ی منو میگیری!!!!!

گفتم من ازت توقع حمایت دارم نه که پشتمو خالی کنی

کاربرقدیمی ام وکاربری قبلیم تعلیق شده

مثلا چی بهت گفتن یا چه رفتاری باهات داشتن؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

چرا باید بهت چیزی بگن؟!

بعدم با خونسردی ب همسرت بگو من احترام نگه میدارم چیزی نمیگم دلخور نشن اما از دستشون ناراحتم تو اگه چیزی بگی ناراحت نمیشن ازت میخام نزاری دلم بشکنه دوس هم ندارم بی احترامی کنی بهشون اما هوامو داشته باش 

این حرفا کدومه خواهرم

من یمدت فلج شدم خانواده شوهرم یه زنگ نزدن

پدرم فوت شد همین کارو کردن

و تازه شوهرم بدو بدومیره کاراشونو میکنه

نباید انتظار ازشوهرم داشته باشم

پس از کی داشته باشم

کاربرقدیمی ام وکاربری قبلیم تعلیق شده
اگه سه چهارنفرهمزمان بهت حرف بزنن بازم انتظارنداری همسرت پشتت دربیاد؟

من چون خودم به اصطلاح زبون زیاد دارم، اجازه نمیدم کلا کسی جای من حرف بزنه

اقدامات لازمو خودم به عمل میارم

البته این چیزی ک شما میگید یمقداری هم بستگی ب شرایط داره

ولی مثلا جلوی خانواده شما که همسرتون اصلا حق نداره بخواد دفاع خاصی بکنه، این دیگه کاملا به عهده خودتونه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

حالا شوهرمن چندان از اخلاقش تو خونه راضی نیستم ولی وای بحال روزیکه یکی اسم منو بچه هاشو بیاره طرفو م ...

مامانه من جلوشوهرم ببخشید رید بهم،یه حرف ناحق زد من گریه کردم بابامم پشت مامانم دراومد گفت حق با مامانه.منم زارمیزدم اونجا شوهرم هیچی نمیگفت .خب حق ندارم ناراحت شم و بش گلایه کنم؟!بش میگم چطور بابام پشته زنش درمیاد .لااقل تومیگفتی اینجوری با زن من حرف نزنید حالا اصن خودم هیچی میگفتی میبینید بارداره چرااینجوری میکنید

منوهمسرمو نی نیمون