2777
2789

بچه ها ب نظرتون بلاک کردن نامزد سابق،اکس یا دوز پسر نشانه ی ضعفه؟؟؟من بدم میاد کسیو بلاک کنم هروقت از بلاکی درش میارم انگار موشو اتیش میزنن فرداش میاد بعد سه چهار ماه بلاکی دوباره درخواست میده.از طرفی نمیخوام خودمو پنهان کنم ازش یا فرار کنم از بلاک که بگه خودشو قایم کرده.میخوام جلو چشش باشم ولی در عین حال میره رو اعصابم ک هی درخواست میده .ب نظرتون چ کنم؟ایا واقعا بلاک نشونه ی ضعفه؟نامزد سابقمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم هی درخواستشو قبول نکن چند بار اینکارو بکنی دیگه درخواست نمیده

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

از شهریور تاحالا برنامش همینه

متاهلی یا مجردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مجردم 

ببین نامزدی دوس پسری رل و کراش و نمیدونم این حرفا چیزی نداری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40