2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی من هم این بیماری رو دارهاحتمال داره رو منم تاثیر گذاشته باشه ب نظرت

یشتر روی پسرها تاثیر میزاره. ولی درصد کمی دخترها هم مبتلا میشن. از سن کم خودشو نشون میده. شما چندسالته؟ 

آزمایش ژنتیک ک انجام میدن معلوم میشه ک چطور این مشکل پیش آمده. بعضیا ازدواج فامیلی ولی بعضی ها هم ژن معیوب. بپرسید ازشون ک کدوم مال دایتون

دیگه واضحا سرِ کین داری ای چرخ

یشتر روی پسرها تاثیر میزاره. ولی درصد کمی دخترها هم مبتلا میشن. از سن کم خودشو نشون میده. شما چندسال ...

سلام عزیزم

خواهرم و شوهرم ازمایش دادن سالم بودن هیچ مشکلی نداشتن...دو تا پسر داره یکی ۱۱ ساله یکی ۵ ساله..الان پسر بزرگه تو آزمایشش ژن ناشناخته داره ازمایش دیستروفی هم داده مشگلی نداشته..موقه بلند شدن دستهاشو میذاره زمین از پله ها باید از نرده بگیره

به نظرتون مشکل چیه؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
سلام عزیزمخواهرم و شوهرم ازمایش دادن سالم بودن هیچ مشکلی نداشتن...دو تا پسر داره یکی ۱۱ ساله یکی ۵ س ...

من پسر خواهرم سخت از پله بالا میره . نشستن و بلند شدن از دستاش کمک میگیره و روی پنجه راه میره .آزمایش نشون میده ک دیستروفی داره یا ن. ببرید دکتر مغز و اعصاب بهتر تشخیص میدن. فامیلن پدر و مادرش؟

یشتر روی پسرها تاثیر میزاره. ولی درصد کمی دخترها هم مبتلا میشن. از سن کم خودشو نشون میده. شما چندسال ...

ازدواج فامیلی نیست. ژن معبوبه فک کنم 

خانواده شون 4 تا دختره ک دخترا همه سالمن 

ولی 3 تا پسر داره. دوتاشون  فقط یک دستشون  مشکل  داره و اون یکی هم کاملا بدنش درگیره از نو fhsd و از 20 سالگی خودشو نشون داد و الان ک 33 سالشه تقریبن زمین گیره و دبگه نمیتونه کارای روز مزشو انجام بده 

الان منم 21 سالمه گاهی موقع از دستام احساسه  ضعف مبکنم 😐😐

ازدواج فامیلی نیست. ژن معبوبه فک کنم خانواده شون 4 تا دختره ک دخترا همه سالمن ولی 3 تا پسر داره. دوت ...

نمیدونه کدوم نوع دیستروفی رو داره؟ دیستروفی انواع زیادی داره. اگه میتونی ازمایش ژنتیک بده . دقیق نمیدونم ولی ی خانومی چندوقت پیش تو همین نی نی سایت میگفت ضعف خیلی زیاد داشته ازمایش داده و معلوم شده ناقل بیماری دیستروفیه.  تونستی ازمایش بده